Banner billede

Projektsalg

Projekter hos LokalBolig

Igangværende projekter

68 projekter

 • Projekt billede af "Maglebjerget", 4700 Næstved

  "Maglebjerget", 4700 Næstved

  Med en lejlighed på Maglebjerget får du en både gennemtænkt og veldisponeret indretning uden spildplads. Alle lejligheder er udviklet med tanke på, at her skal være rart at bo. Uanset type har hver lejlighed et centralt køkken/alrum i åben forbindelse til stue og adgang til enten stor terrasse, rummelig altan eller dejlig tagterrasse med atrium i termoglas.

 • Projekt billede af "Engparken", 4600 Køge

  "Engparken", 4600 Køge

  Nyd det grønne gårdrum i Engparken

 • Projekt billede af "Klippingshusene", 8800 Viborg

  "Klippingshusene", 8800 Viborg

  Klippingshusene byder på to-, tre- og fireværelses lejligheder med altaner og små forhaver i den nye bydel Banebyen centralt i Viborg.

 • Projekt billede af "Kronehaverne", 2300 København S

  "Kronehaverne", 2300 København S

  170 svanemærkede lejeboliger i grønne omgivelser

 • Projekt billede af "Albani Torv", 5000 Odense

  "Albani Torv", 5000 Odense

  Eventyret begynder på Albani Torv

 • Projekt billede af Buchwalds Bro, 8700 Horsens (Lejeboliger)

  Buchwalds Bro, 8700 Horsens (Lejeboliger)

  Lyse lejeboliger

 • Projekt billede af "Pollenhaven" 8381 Tilst

  "Pollenhaven" 8381 Tilst

  Nye kvalitetslejeboliger i attraktivt område i Tilst

 • Projekt billede af "Kasernebyen", 4100 Ringsted

  "Kasernebyen", 4100 Ringsted

  Kasernebyen - Bo til leje ude i naturen inde i byen

 • Projekt billede af Isgårdsvænget - 5000 Odense

  Isgårdsvænget - 5000 Odense

  Bolig beliggende i det skønne Kochsgade kvarter

 • Projekt billede af Tolderlundsvej 48 - 5000 Odense

  Tolderlundsvej 48 - 5000 Odense

  Træd ind i vores charmerende 3-værelses lejemål på 56-61 m2, ideelle til deling eller små familier med kæledyr. Med en beliggenhed et stenkast fra Odense Havn, får du en perfekt kombination af funktionalitet og privatliv. Oplev livet i et af Odenses mest attraktive kvarterer.

 • Projekt billede af Tolderlundsvej 84 - 5000 Odense

  Tolderlundsvej 84 - 5000 Odense

  Oplev charmen ved Tolderlundsvej 84 i hjertet af Odense’s attraktive kvarter. 11 fantastiske 2-værelses lejeboliger venter på singler eller unge par. Moderne bekvemmeligheder og fransk altan tilbydes. Bliv nabo til caféer, butikker og Odense midtby med kulturelle tilbud og havnens afslapning.

 • Projekt billede af "Tretårnet", 3000 Helsingør

  "Tretårnet", 3000 Helsingør

  Lejligheder i seniorbofællesskab

 • Projekt billede af "Kirkebjerg Lunden", 2605 Brøndby

  "Kirkebjerg Lunden", 2605 Brøndby

  Antal boliger: 162 lejligheder Antal værelser: 2-4 værelser Udeareal: Privat altan eller terrasse Indflytning: Juni 2024 Se mere om området på https://kirkebjergsoepark.dk/boligerne/

 • Projekt billede af "Selmerhusene", 8240 Risskov

  "Selmerhusene", 8240 Risskov

  Selmerhusene er det sidste område i Bindesbøll Byen. Ved udgangen af 2025 vil alle 3 etaper af Selmerhusene være afleveret og bydelen vil stå endelig færdig. Selmerhusene består af 4 åbne karrébygninger og hver karré har eget hyggeligt gårdrum. Der er både 1, 2, 3, 4 og 5-værelses lejligheder, så der er lejligheder til alle størrelsesbehov. Alle lejligheder har store terrasser eller altaner på mellem 5,2 m2 og 10,8 m2. Enkelte lejligheder har 2 altaner og enkelte har tagterrasse. Beliggenheden er helt i top med både Aarhus Bugten og Riis Skov få minutter væk, så der er rig mulighed for gode naturoplevelser enten på gåben eller med løbeskoene på. Til børnefamilier er der mange muligheder for pasning helt tæt på hjemmet. Børnehaven Svend-Åge er nabo til Selmerhusene, og findes i den sydlige ende. Over vejen mod Nord for Selmerhusene, finder man den integrerede institution Damhuset, som huser både vuggestue- og børnehave børn. Herudover opfører Aarhus kommune desuden en helt ny institution med stor legeplads i stueetagen af de fredede bygninger, øst for Selmerhusene. Og til de større børn, ligger Risskov Skole under 5 minutters cykeltur i en lige strækning ad Skovagervej.

 • Projekt billede af "Hvide Falk", 4600 Køge

  "Hvide Falk", 4600 Køge

   

 • Projekt billede af "Brofæstet", 8800 Viborg

  "Brofæstet", 8800 Viborg

  Lejeboliger i Viborg – Broen der forbinder banebyen og midtbyen

 • Projekt billede af "Skovhusene" - 8240 Risskov

  "Skovhusene" - 8240 Risskov

  Bo tæt ved skov og vand i Risskov

 • Projekt billede af "Enebærbo", 2610 Rødovre

  "Enebærbo", 2610 Rødovre

  I Enebærbo blomstrer der meget mere end yndige enebærbuske. Bebyggelsen består af i alt 174 lejelejligheder og har et stort og frodigt gårdrum, som giver Enebærbos beboere et grønt og roligt kvarter at leve og opholde sig i.

 • Projekt billede af Albanigade 7 - 5000 Odense

  Albanigade 7 - 5000 Odense

  Få meter fra Eventyrhaven

 • Projekt billede af Kragsbjergstrædet - 5000 Odense

  Kragsbjergstrædet - 5000 Odense

  Dette boligområde tilbyder moderne lejeboliger med 2 og 3 værelser, der varierer i størrelse fra 44 til 76 kvadratmeter. Her skabes det ideelle hjem for dem, der værdsætter både komfort og nærhed til uddannelsesinstitutioner og naturskønne områder.

 • Projekt billede af Buddinge Hovedgade 227 - 2880 Søborg

  Buddinge Hovedgade 227 - 2880 Søborg

  Veldisponeret lejligheder centralt i Bagsværd.

 • Projekt billede af Schacksgade 42 - 5000 Odense

  Schacksgade 42 - 5000 Odense

  Schacksgade 42 byder på moderne boliger med letbaneadgang og en ideel balance mellem byliv og natur. Ejendommen består af moderne 2-3 værelses boliger med fælles faciliteter som vaskeri og gård, samt praktiske faciliteter og en hyggelig atmosfære.

 • Projekt billede af "Vea" - 8800 Viborg

  "Vea" - 8800 Viborg

  Attraktive lejeboliger med central placering

 • Projekt billede af "Skibet", 4600 Køge

  "Skibet", 4600 Køge

  I en spændende og varierende karrébebyggelse med etageboliger, kan du bo med vand, by og natur som nabo i Køges nye spirende bydel – Søndre Havn. Skibet er inspireret af strandens egen farvepalette og opført i naturlige lyse nuancer, som skaber en oase med plads til fællesskab og diversitet. I Skibet er der opført 80 moderne boliger, der skaber rammerne for et mangfoldigt og værdifuldt naboskab. Skibet er designet af Tegnestuen Vandkunsten, der har udviklet gennemtænkte løsninger, som bygger på bæredygtighed, kvalitet og fællesskab

 • Projekt billede af "Himmelbyen" i Ørestaden

  "Himmelbyen" i Ørestaden

  Lejeboliger i HIMMELBYEN – på toppen af Ørestads byliv...

 • Projekt billede af "Bygholm Have" - 8700 Horsens

  "Bygholm Have" - 8700 Horsens

  I Bygholm Have bor du i smukke, grønne omgivelser i cykelafstand til midtbyen. Du bor næsten som nabo til Horsens Golfklub samt naturstien mellem Horsens og Silkeborg. Dertil kommer Ulvedalen hvor du, på trods af navnet, kun skal kigge dig over skulderen efter rådyr og padder.

 • Projekt billede af "Møllestenskvarteret", 8940 Randers SV

  "Møllestenskvarteret", 8940 Randers SV

  Møllestens Kvarteret har en perfekt beliggenhed for dig, der gerne vil bo med naturen lige udenfor døren uden at flytte væk fra byen. Her får du det bedste fra begge verdener med en central placering lige op ad et stort naturområde. Bo som nabo til Storkeengen Storkeengen er et skønt naturområde, hvor du kan følge nyanlagte stier rundt på de vilde enge og opleve græssende dyr med Gudenåen i baggrunden. Derudover fungerer Storkeengen også som et klimaprojekt, som skal være med til at løse klimamæssige udfordringer i form af større vandmængder i fremtiden. Tæt på alt der gør hverdagen nem I gåafstand fra Møllestens Kvarteret finder du flere gode indkøbsmuligheder og take away restauranter samt et bageri. I nærområdet er der også hele fem daginstitutioner samt tre skoler. Alt du skal bruge i en travl hverdag, er således samlet inden for kort afstand. Kun fem minutter til bymidten Du har kun godt én kilometer til Randers bymidte, og der er nem adgang via Den Blå Bro, som krydser Gudenåen. På cykel kan du således være i gågaden på fem minutter og nyde bylivet og alt, hvad det byder på af caféliv, butikker og kulturelle arrangementer.

 • Projekt billede af "Bækkelundshusene", 8240 Risskov

  "Bækkelundshusene", 8240 Risskov

  Lejeboliger i Risskov lige ved skov og vand

 • Projekt billede af "Tværhøjgård", 2670 Greve

  "Tværhøjgård", 2670 Greve

  Rækkehuse som giver plads til at leve Når du sætter nøglen i låsen til IKANO Boligs nybyggede lejeboliger, kommer du hjem til et hus med så god plads som overhovedet muligt. Der er tænkt i planløsninger, hvor husets muligheder udnyttes både i højden og i bredden. Samtlige flader har en funktion, så du får mere plads på færre kvadratmeter.    

 • Projekt billede af "Arresøhave", 8240 Risskov

  "Arresøhave", 8240 Risskov

  Boligen til den studerende, singlen eller det unge par

 • Projekt billede af Kanslergade 24-28 - 5000 Odense

  Kanslergade 24-28 - 5000 Odense

  Rummelige lejligheder med lysindfald. Hver eneste lejlighed er udstyret med alle de nødvendige hårde hvidevarer, så din hverdag bliver nemmere – det inkluderer både vaskemaskine og tørretumbler. Lejlighederne har en god størrelse, de varierer fra 87 til 111 kvadratmeter, så der er masser af plads til at gøre dem til dit eget hjem. En af de bedste ting ved disse lejligheder er det fantastiske lysindfald, der gør hver dag lysere og mere indbydende. Badeværelserne er rummelige, hvilket betyder, at du har god plads, når du gør dig klar om morgenen eller slapper af efter en lang dag.

 • Projekt billede af Langelandsgade - 5000 Odense

  Langelandsgade - 5000 Odense

  Langelandsgade 6-8 tilbyder boliger med en unik beliggenhed nær Odenses centrum og den charmerende gamle bydel. Ejendommen har moderne faciliteter som fælles gård, cykelparkering og vaskeri, samt komfortable boliger med depotrum og nødvendige hvidevarer.

 • Projekt billede af Skibhusvej 5 - Odense

  Skibhusvej 5 - Odense

  Kort afstand til både Odense By, banegården og Odense Havn

 • Projekt billede af Rapsmarken 1 - 5, 5260 Odense S

  Rapsmarken 1 - 5, 5260 Odense S

  Disse moderne 2-værelses lejeboliger er beliggende nær Syddansk Universitet og andre uddannelsesinstitutioner i Odense. Den moderne arkitektur, praktiske parkeringsforhold og charmerende trægulve skaber en behagelig atmosfære. Et fælleslokale og grønt område tilføjer sociale og naturlige elementer.

 • Projekt billede af "Nørrestrand", 8700 Horsens

  "Nørrestrand", 8700 Horsens

  Naturbyen Nørrestrand

 • Projekt billede af "Ørnsøhave", 8600 Silkeborg

  "Ørnsøhave", 8600 Silkeborg

  Attraktiv beliggenhed

 • Projekt billede af "Gl. Hobrovej", 8920 Randers NV

  "Gl. Hobrovej", 8920 Randers NV

  Lejlighederne på Gl. Hobrovej er for dig, der gerne vil bo i en dejlig lejlighed kun seks minutter fra Houmeden og den livlige bymidte i Randers.

 • Projekt billede af "Enggården", 4600 Køge

  "Enggården", 4600 Køge

  Hyg dig på den fælles tagterrasse i Enggården

 • Projekt billede af "Østergade 78", 5610 Assens

  "Østergade 78", 5610 Assens

  I det fredelige Oure på Fyn finder du 9 charmerende rækkehuse, ideelle for dig, der længes efter ro og natur tæt på hjemmet. Hvert hus har en egen lille have og mulighed for husdyr. Oure tilbyder ro og natur, perfekt til familier eller dem, der værdsætter et aktivt liv.

 • Projekt billede af "Bjørnøvej 86-94", 5700 Svendborg

  "Bjørnøvej 86-94", 5700 Svendborg

  Lejemål fra 2005 og beliggende i Tvedhaven som byder på grønne omgivelser og gode stisystemer. Du er tæt på handlemuligheder, skole og dagligdagens gøremål, derudover kan du nå Svendborgs bymidte på en cykeltur på under 10 minutter.  

 • Projekt billede af "Nordre Park", 5700 Svendborg

  "Nordre Park", 5700 Svendborg

  Boligerne i Nordre Park har moderne, gennemtænkte planløsninger, så du får mest muligt ud af kvadratmeterne. Hjertet i lejligheden er det flotte køkken-alrum, som giver rum for samvær og ekstra livskvalitet i hverdagen. Det lækre badeværelse har flot inventar samt mulighed for vaskesøjle.

 • Projekt billede af "Strandholms Have", 2650 Hvidovre (ejerboliger)

  "Strandholms Have", 2650 Hvidovre (ejerboliger)

  En tryg oase for det blomstrende familieliv

 • Projekt billede af "Østergade 51A-K", 5000 Odense C

  "Østergade 51A-K", 5000 Odense C

  Disse moderne lejeboliger, der spænder i størrelse, byder både familier og studerende velkommen med en central beliggenhed nær H.C. Andersens Hus og ODEON, hvilket gør dem til det ideelle valg for dem, der ønsker at nyde livet tæt på byens mange muligheder og faciliteter.

 • Projekt billede af "Kanslergade 30", 5000 Odense C

  "Kanslergade 30", 5000 Odense C

  Kanslergade 30A-C tilbyder moderne lejligheder med enestående lysindfald og ideel placering centralt i byen. Beboerne har nem adgang til shopping, uddannelse og fritidsaktiviteter som bowling og fitness. Ejendommen inkluderer også grønne områder, parkering og opbevaringsmuligheder.

 • Projekt billede af "Svendborgvej 79A-K", 5762 Vester Skerninge

  "Svendborgvej 79A-K", 5762 Vester Skerninge

  Beliggende lidt udenfor Svendborg i Vester Skerninge, finder man disse dejlige rækkehuse opført 2009.

 • Projekt billede af "Gyldenløve", 4600 Køge (ejerboliger)

  "Gyldenløve", 4600 Køge (ejerboliger)

  GYLDENLØVE PÅ SØNDRE KYST Gyldenløve har en unik beliggenhed i første parket til Køges brede sandstrand og havnens liv. Med Søndre Kysts ubestridte bedste beliggenhed alleryderst på havnespidsen, får man en fantastisk udsigt over havet.

 • Projekt billede af "Steppen", 2300 København S

  "Steppen", 2300 København S

  Lejeboliger i hjertet af Ørestaden

 • Projekt billede af "Skovstykket", 3060 Espergærde

  "Skovstykket", 3060 Espergærde

  Lækre rækkehuse til børnefamilier beliggende ved skov og tæt på strand

 • Projekt billede af "Evig-Ung.dk", 2605 Brøndby

  "Evig-Ung.dk", 2605 Brøndby

  48 lejeboliger fordelt over to- og treværelses lejligheder på mellem 69 -88 m2 kommer til at tage form mellem Brøndby og Glostrup. Fantastiske fællesrum,  hvor du kan afprøve yoga, lave mad sammen med naboerne og glæde dig over, at du flytter ind i noget absolut miljøbevidst. 

 • Projekt billede af "Broen" - 4600 Køge

  "Broen" - 4600 Køge

  Seniorbofælleskab i maritime omgivelser

 • Projekt billede af "Møllehøj" - 7400 Herning

  "Møllehøj" - 7400 Herning

  Lejeboliger i hjertet af Herning

 • Projekt billede af "Trongården - Lejeboliger", 2800 Lyngby

  "Trongården - Lejeboliger", 2800 Lyngby

  Lejeboliger i Kgs. Lyngby Urbane Landsby

 • Projekt billede af "Søtorvet", 8600 Silkeborg (Lejeboliger)

  "Søtorvet", 8600 Silkeborg (Lejeboliger)

  Søtorvet for hele Silkeborg

 • Projekt billede af "Søtorvet", 8600 Silkeborg (Ejerboliger)

  "Søtorvet", 8600 Silkeborg (Ejerboliger)

  Bo i Søtorvet hvor by og vand mødes

 • Projekt billede af "Thomas Have" - 4000 Roskilde

  "Thomas Have" - 4000 Roskilde

  Fire punkthuse med i alt 76 lejligheder på en af Roskildes absolut bedste beliggenhed.  

 • Projekt billede af "Søstien", 2605 Brøndby (ejerboliger)

  "Søstien", 2605 Brøndby (ejerboliger)

  VELKOMMEN TIL SØSTIEN

 • Projekt billede af "Østervangen 45", 5883 Oure

  "Østervangen 45", 5883 Oure

  I det skønne Oure tæt ved grønne områder, handlemuligheder og de populære skoler i Oure finder man Østervangen 5. Her finder du hhv. 3- og 4-værelses rækkehuse, hvilket gør boligerne ideelle til familien, vennerne eller den enlige.

 • Projekt billede af Munkemøllerstræde - 5000 Odense

  Munkemøllerstræde - 5000 Odense

  Bo centralt på Munkemøllestræde 20, med H.C. Andersens barndomshjem som nabo og Munke Mose tæt ved. 26 attraktive lejemål tilbydes med adgang til en stor fælles tagterrasse. Nyd kombinationen af byliv og grønne oaser.

 • Projekt billede af Skibhusvej 3 - Odense

  Skibhusvej 3 - Odense

  Lejligheder i Skibhus kvarteret

 • Projekt billede af Skt. Hans Gade 79-85 - 5000 Odense

  Skt. Hans Gade 79-85 - 5000 Odense

  Oplev Skt. Hans Gade, et livligt boligmiljø mellem Odense Havn og det charmerende Skibhus-kvarter. Denne ejendom udgør et dynamisk hjem tæt på kulturelle oplevelser og afslappende stunder ved havet. Store vinduespartier, åbne køkkenmiljøer og rummelige badeværelser skaber en indbydende atmosfære.

 • Projekt billede af "Tingbjerghusene", 2700 Brønshøj

  "Tingbjerghusene", 2700 Brønshøj

  Arkitekttegnede boliger med fælles gårdrum. Egne terrasser mellem vilde buske og urtebede.

 • Projekt billede af "Bakkehusene" - 8220 Risskov

  "Bakkehusene" - 8220 Risskov

  Nyt hjem ved skov, vand og by

 • Projekt billede af Buchwalds Bro, 8700 Horsens (Ejerboliger)

  Buchwalds Bro, 8700 Horsens (Ejerboliger)

  Nyopførte og svanemærkede luksusboliger

 • Projekt billede af Gurrehavegårdsvej 2-28, 3200 Helsinge

  Gurrehavegårdsvej 2-28, 3200 Helsinge

  Gurrehavegårdsvej 2-28 tilbyder ejendomme med en perfekt balance mellem natur og praktiske faciliteter. Ejendommene tilbyder rummelige 4-værelses rækkehuse med moderne faciliteter, privat have og parkeringsmuligheder. Centralt beliggende ejendom, der tilbyder en perfekt balance mellem natur og praktiske faciliteter. Det omkringliggende område er omgivet af grønne områder og naturskønne landskaber, ideelt til udendørs aktiviteter. Samtidig er der nem adgang til butikker, restauranter og offentlig transport. Ejendommen tilbyder rummelige 4-værelses rækkehuse med moderne faciliteter, privat have og parkeringsmuligheder.

 • Projekt billede af "Bindesbøllhusene", 8240 Risskov

  "Bindesbøllhusene", 8240 Risskov

  Bo midt i naturen ved vand og skov

 • Projekt billede af "Living by Alfa" - Irmabyen - 2610 Rødovre

  "Living by Alfa" - Irmabyen - 2610 Rødovre

  Velkommen til LIVING BY ALFA – et nyt serviceret boligkoncept!

 • Projekt billede af "Postillionen", 4600 Køge (ejerboliger)

  "Postillionen", 4600 Køge (ejerboliger)

  Postillionen består af 85 ejerboliger i højden fra 3 til 7 etager.

 • Projekt billede af "Honninghaven" 8381 Tilst

  "Honninghaven" 8381 Tilst

  Moderne lejeboliger i den spirende bydel Tilst