Billede af projektet
Projekt

Engparken

4600 Køge

3 lejeboliger

"Engparken", 4600 Køge

Nyd det grønne gårdrum i Engparken

 

Engparken rummer 61 boliger fordelt på 7 etager. Lejelejlighederne har 1-5 værelser og er på 60-132m2. Særligt for Engparken er det fælles grønne og indbydende gårdrum, som åbner op mod den omkringliggende natur. Strandengens miljø afspejles i beplantningen og skaber harmoni med kystområdet samt et smukt areal til hygge og afslapning. Lejlighederne er lyse og rummelige med god køkkenplads til hjemmets kokke.

 

Du bor ikke langt fra Køge St., hvor både S-tog og regionaltog kører, og fra den nye Køge Nord St. tager det kun 24 minutter til København H. I bil når du hurtigt det udbyggede motorvejsnet, så det er nemt at komme til og fra dit hjem.

 

Søndre Havn er en nyere bydel i Køge, hvor der hele tiden udvikles og udvides. Her afholdes flere sociale arrangementer, som for eksempel Søndre Havnedag, hvor du kan møde dine naboer, få smagsprøver på lokale råvarer og udfordre dig selv med kajakpolo eller klatring. Engkanten er Søndre Havns byfront og opholdssted med promenade samt trappetrin, og den udbygges løbende. Kvarteret er præget af et hyggeligt havnemiljø med blandt andet almindingerne, som er friarealer med naturrige gang- og cykelruter.

 

 

 

Gå til projektside

Udforsk området

Projektboliger