Billede af projektet
Projekt

Tingbjerghusene

26 ejerboliger

"Tingbjerghusene", 2700 Brønshøj

Arkitekttegnede boliger med fælles gårdrum. Egne terrasser mellem vilde buske og urtebede.

Næste etape er nu udbudt med overtagelse efteråret 2024

Flyt ind i et lyst 2-plans rækkehus mellem 84-118 m2 med 3-4 soveværelser på førstesalen og direkte adgang til den grønne fælleshave fra terrassen.

Over de næste år gror et nyt nabolag frem med blandt andet 400 nye, svanemærkede rækkehuse i Tingbjergs grønne omgivelser, designet af den prisbelønnede tegnestue Vandkunsten i samarbejde med landskabsarkitekterne SLA.

Her bor du tæt på indkøb, institutioner, skole, svømmehal, kulturhus og Utterslev Mose – og kun 15 minutter fra Rådhuspladsen.

Med Svanemærket er de miljøvenlige materialevalg blåstemplet og med DGNB-certificering er I sikret en innovativ bolig, der er både fremtidssikret og opført med fokus på det bæredygtige byggeri.

Her får I ikke bare en bolig som I med stolthed kan kalde hjem, men også et udgangspunkt for livet, hvor det gode indeklima er fremelsket, med jeres velbefindende i tankerne.

I Tingbjerghusene er der ikke noget, der er overladt til tilfældighederne – hverken ude eller inde. Her er der tænkt på det hele, så I kan nyde tilværelsen og skabe minder for livet i sunde og samvittighedsfulde omgivelser de næste mange år frem.

 

Gå til projektside

Udforsk området

Projektboliger