Banner billede

Et trygt salg

Står du overfor et boligsalg?

En boligvurdering er første skridt

Når du står overfor et boligsalg, giver LokalBolig dig en grundig og velovervejet salgsproces, som er tilpasset din unikke bolig. Et salg af din bolig hos os varierer, afhængig af dine behov, men de fleste boligsalg følger tre faser.

Find mægler

Sådan håndterer vi dit boligsalg

Pris & tid

Få en uforpligtende boligvurdering

Hvilken pris kan du sælge din bolig til? Og hvor hurtigt? Det første skridt i LokalBoligs salgsproces er en uforpligtende vurdering hvor vi giver dig vores bud på disse spørgsmål.

Hvis du ønsker at sælge din bolig hos LokalBolig tager vi en detaljeret snak om boligen, dens beliggenhed og det aktuelle lokalmarked.

1
Sektion billede

Hvordan finder vi frem til prisen?

Vi giver dig altid mulighed for tre forskellige priser. Valget af pris og prisstrategi afhænger af, hvor hurtigt du ønsker at sælge. Vi kan altid justere løbende eller ændre strategi.

Prisstrategien er en aftale mellem dig og mægleren. Vi lytter til dine behov og svarer på spørgsmål, så du føler dig tryg og rådgivet gennem hele salgsprocessen.

Drømmeprisen

Du kan få den højest mulige pris, hvis en køber leder efter en bolig præcis som din. Det kan dog tage længere tid at finde den rigtige køber.

Markedsprisen

Markedsprisen vurderes ud fra din boligs unikke egenskaber og sammenlignelige boligpriser i lokalområdet. Denne prisstrategi tiltrækker typisk en køber indenfor normal tid.

Hurtigt solgt

Hurtigt solgt-prisen er lavere end markedsprisen. Din bolig vil sandsynligvis blive solgt hurtigere.

Mit LokalBolig

Følg salget i app’en

I vores app kan du følge med i salget af din bolig. Det giver dig ro i maven og overblikket over salgsprocessen. Som sælger hos LokalBolig har du også adgang til Mit LokalBolig på nettet.

Se visninger af din boligannonce og favoritmarkeringer

Oversigt over bud og anmodning om fremvisning

Adgang til alle oplysninger og dokumenter om boligen

Kontakt mægler og underskriv købsaftale digitalt

Mit LokalBolig
Video preview
Video preview

Se videoen

LokalBolig er med i livets store øjeblikke. Tak for tilliden.

Om LokalBolig

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi