Billede af projektet
Projekt

Himmelbyen i Ørestaden

2300 København S

8 lejeboliger

"Himmelbyen" i Ørestaden

Lejeboliger i HIMMELBYEN – på toppen af Ørestads byliv...

 

Bebyggelsens markante arkitektoniske udtryk skiller sig ud i området – med boliger, der hæver sig over gaden og danner en karaktérfuld skyline.

 

HIMMELBYEN rummer flere funktioner. Her er både erhverv, dagligvarebutikker, et underholdningscenter for familier og børn samt self-storage faciliteter – alt sammen i bebyggelsens nederste fire etager. Herfra lægger boligerne sig elegant ovenpå, som et selvstændigt byområde på toppen – helt uafhængigt og fri af de nedre funktioner.

 

HIMMELBYENs lejeboliger ligger i rolige luftlag i 18 meters højde, med adgang fra bygningens fjerde sal – således har huset fået sit navn. Åbent og grønt gårdrum, som fungerer som fællesareal for beboerne, og dermed skabes et unikt bykvarter i højden mellem boligerne.

 

Boligernes placering gør, at alle har udsigt til det pulserende område og er indrettet så dagslyset kan strømme ind fra flere sider. I HIMMELBYEN bor man midt i Ørestads mange tilbud og nær naturskønne Kalvebod Fælled. Med Metroen, få minutters gang fra boligerne, kan man være på Christianshavn på 11 minutter, på Nørreport på 14 minutter og på Frederiksberg på 18 minutter.

Der er p-hus som nabo til HIMMELBYEN. 

Gå til projektside

Udforsk området

Projektboliger