Billede af projektet
Projekt

Garnisonshaven

1316 København K

"Garnisonshaven", 1316 Kbh. K

UDSOLGT

 

46 unikke lejligheder i det gamle Militærhospital i Rigensgade – hver lejlighed fortæller sin egen historie.

 

Stemningen i boligernes mange rum er næsten malerisk. Med hvidpigmenterede massive fyrreplanker på gulvene, hvide vægge og højt til loftet er de ideelle rammer skabt for at indrette sig både smukt og bekvemt. 

 

Se mere på www.garnisonshaven.dk

Høje sprossede vinduer og indvendige glaspartier i flere af lejlighederne med store lysindfald og gedigne, hvide radiatorskjulere overalt. De fredfyldte, elegante rum i den gamle historiske ejendom er klar til nye historier. 

 

‘Upstairs & Downstairs’-lejlighederne har deres egne skønne, teglbelagte terrasser ud mod det grønne gårdrum, med udgang fra det store køkken i det høje parterre.

 

Perfekt til fredfyldte eftermiddage og lyse aftener, hvor snakken går eller fordybelsen overtager. Små private uderum afskærmet mod naboerne, og trukket tilbage fra gårdmiljøets centrale områder.

 

I de øverste lejligheder er loftetagen smukt udnyttet til kip med fritliggende bjælker og en storslået udsigt ud over områdets finurlige tage og Frederiks Kirkes pompøse kuppel. De dybe karnapper giver lyset uhindret adgang gennem vinduespartierne.

 

Gå til projektside

Udforsk området

Projektboliger