Billede af projektet
Projekt

Deltaparken

3600 Frederikssund

"Deltaparken", Vinge, 3600 Frederikssund

Vinge er Danmarks største byudviklingsprojekt lige udenfor Frederikssund. Vinge får sin egen S-togsstation (35-40 min. til Kbh.) og kommer til at byde på natur, børneinstitutioner, detailhandel, nærhed til Frederikssunds mange tilbud og ikke mindst til den kommende idrætsby mellem Frederikssund og Vinge. 

 

Mens de første huse skyder op i Deltakvarteret, vender vi blikket mod næste milepæl, som er udviklingen af Vinge Centrum. Her skal der være boliger, butikker, kontorer, konferencecenter, børnehave, plads til sport, leg og andre faciliteter og naturligvis stationen, som ventes at stå færdig i 2019.

 

Hele byen bliver bundet sammen af "det grønne hjerte", som er en grøn korridor gennem Vinge, der sikrer, at naturen bliver en integreret del af byplanlægningen. DeltaParken er en attraktivt beliggende, lukket klyngehusbebyggelse nær det øst-/vestgående delta vådområde. Husene ligger samlet i fire rækker omkring en indre privat ringvej, og har et mindre fælles grønt legeområde med eget vandhul, der afvandes til deltaområdet mod syd.

 

Bebyggelsen består af 15 lavenergi enfamiliehuse i to etager. I får egen carport og udhus samt et dejligt have-og udeareal. Fra de store private tagterrasser på 35 kvm. er der udsigt til legeområde og omgivelser; mod syd til Vinges delta vådområde og mod nord til en grøn korridor gennem landskabet.

 

Hver bolig udgør 146 m² bruttoareal fordelt på to etager med dobbelt højt trapperum, entré, køkken, toilet og spise-/opholdsrum i stueetage, og med badeværelse og 2 eller 3 værelser på 1. sal, efter ønske.

 

På havesiden anlægges ca. 30 m² private opholdsterrasser i terræn, med lækroge og omgivet af bøgehække. Køkken og badeværelse er SVANE og hvidevarer er MIELE.

 

Udvendigt fremstår husene med murede facader af grå engoberede teglsten med indfarvet fuge, lette partier i sand og jordfarver, og med vedligeholdelsesfri pulverlakerede træ/alu vinduer i antracit. 

 

De maritimt designede tagterrasser er forsynet med metal-/glasværn og belægges med rødbrun Jatoba - olieret hårdttræ.

 

Se mere på www.deltaparken.dk

 

Gå til projektside

Udforsk området

Projektboliger