Billede af projektet
Projekt

Lyngholm

2450 København SV

"Lyngholm", 2450 Kbh. SV

ALLE BOLIGER ER SOLGT

 

I Københavns nye kanalby, Engholmene, mødes byen, vandet og moderne arkitektur på smukkeste vis. 

 

På den tredje boligø, LYNGHOLM, bor man på kajkanten, tæt på byens puls og Vesterbro - og med cykelbroer, stisystemer og hele to metrostationer i gåafstand.

 

LYNGHOLM er søster til Myrholm - og slægtskabet mellem de to boligøer fornægter sig ikke. Med tydelige referencer til de traditionelle københavnske boligkarréer rejser arkitekturen på de to øer sig i et moderne vertikalt 2017-udtryk, med gavlhuse ud mod vandet, som vi kender det fra de gamle pakhuse i havnen.

 

LYNGHOLMS U-formede karré er udformet i brunlige tegl med bruneret aluminium på fremspring og flader. U’et omfavner to enkeltstående punktuse i midten, der glimter i vandspejlet, og som er udført kun i glas og den brunerede aluminium. 

 

Det skaber et let, luftigt og samtidig markant udtryk. Alle 190 lejligheder på LYNGHOLM er i tidløs ny-nordisk funktionalisme fra inderst til yderst! 

 

Med store lysindfald, rummelighed, møblérbare altaner - og kvalitet fra gulv til loft, i køkkener og badeværelser, og i samtlige standard- og tilvalg. 

 

Lejlighederne fås fra 56 til 219 m2 fra 1 til 5 værelser, alle med udsigt til vandet og de små kanaler. For lejligheder på min. 100 kvm er der mulighed for tilkøb af privat parkeringsplads under bebyggelsen. 

 

Se mere på www.engholmene.dk/lyngholm

 

Gå til projektside

Udforsk området

Projektboliger