Billede af projektet
Projekt

Kronehaverne

2300 København S

5 lejeboliger

"Kronehaverne", 2300 København S

170 svanemærkede lejeboliger i grønne omgivelser

 

Velkommen til Ørestad – Københavns grønneste bydel der er i konstant udvikling. Her bor du tæt på centrum af København og på kanten til Amager Fælleds spirende natur. Der er højt til himlen og et helt unikt naturmiljø, der i synergi med de moderne og nyopførte boliger skaber et attraktivt nabolag i topkvalitet.

 

I Ørestad finder du hele fem metrostationer, der kører hele døgnet og hvert tredje minut i myldretiden. Herudover er der nem adgang til Øresundsmotorvejen, og med enten tog, bus, metro eller cykel tager det kun få minutter at nå til indre by.

 

En grøn bebyggelse med socialt fokus
I Kronehaverne ses byens diversitet helt tæt på. Her er der skabt en synergi mellem det private, almennyttige og børnehaven. Boligerne er placeret helt tæt på Kalvebod Fælled, indkøb, shopping i Field’s samt kulturoplevelser i Royal Arena. Der er kort afstand til vuggestue, børnehaver og den nye Kalvebod Fælled Skole og Ørestad Skole.

 

Gå heller ikke glip af nogle gode timer i sportshallen, skøjtebanen eller de mange spændende fritids- og kulturtilbud. Nyd en gå- eller løbetur, se dyrene græsse frit og oplev den rekreative stemning lige uden for dør

 

MODERNE LEJLIGHEDER I BÆREDYGTIGE RAMMER

 

Velkommen til Kronehavernes 170 Svanemærkede 2, 3 og 4 værelses lejligheder i Ørestaden. Her kommer du til at bo i det helt rigtige mix mellem et pulserende byliv og den fredelige natur.

 

I lejlighederne kan du mærke den helhedsorienterede og bæredygtig designlinje, der skaber perfekte rammer for jeres kommende hjem. Alle rum er lyse og indbydende med stilrene trægulve og enkle klinker.

 

På udvalgte vægge i lejligheden er der beton, der skaber et spændende spil i den helt rigtige New Yorker stil. I køkkenalrummet er der plads til fester, gæster og alt der hører til et dejligt liv. I Kronehaverne er der plads til at sætte sit helt eget præg på indretningen og der er plantegninger til enhver smag.

 

NYD UDELIVET I DE GRØNNE GÅRDHAVER

 

I Kronehaverne trækkes det grønne fra fælleden ind i gårdrummet, der med sit slyngede stisystem forbinder Kronehavernes boliger og skaber nem tilgængelighed til uderummet og byen.

 

Se mere på kronehaverne.dk

Gå til projektside

Udforsk området

Projektboliger