Banner billede

Bygmarken 4684 Holmegaard

"Holmegård Høj", 4684 Holmegaard

"Holmegård Høj", 4684 Holmegaard

ALLE BOLIGER ER SOLGT!

 

Holmegaard Høj - tæt på Holsted Nord - er et kvarter i det attraktive, naturskønne Fensmark, hvor man er omgivet af marker, enge og skov. 

 

Et pragtfuldt sted med højt til himlen og trygge, rare rammer, hvor store som små, unge som ældre, ubetinget vil trives i bedste velgående. Holmegaard Høj udgøres af flere etaper med boliger, der både er velegnede til børnefamilier og seniorer. 

 

Naturen præger livet her - med åbne marker, eng og skov. Som prikken over i’et vil de daglige indkøb uden tvivl finde sted i den lokale brugs, der er kendt og berømt for sin gode slagter, bager og blomsterbutik. 

 

Næstved by byder - få kilometer herfra - på et rigt, varieret butiks- og kulturliv, ligesom Gavnø Slot og Enø uden tvivl vil danne ramme om mange hyggelige udflugter. 

 

De rustikke, gråbrune mursten af mærket Vigoroso falder tone i tone smukt ind med det sorte træværk, zinkbeklædningen og de store panoramavinduer. Eksklusivt og elegant på én gang - og man vil føle, at livet inde og ude smelter sammen takket være de store glasflader. 

 

Boligerne opføres med ensidede taghældning og med et forhøjet lofthøjde i stuearealet får man et spændende udtryk med en varieret facadehøjde. 

 

I carporten er der lagt fliser, så både bil og cykler kan parkere godt og sikkert. Carporten ligger i direkte forbindelse med et skur til have- og gør-det-selv-sager. Det fungerer nærmest som et udvidet bryggers, fordi det hele hænger sammen, og man kan gå tørskoet ind i boligen. 

 

Ved stuen er der anlagt et terrasseareal med fliser, men ellers er det tanken, at man selv kan anlægge haven. Lyst og indbydende. Æstetisk, enkelt og elegant - med alt holdt i hvidt. lyset og solen strømmer ind fra alle sider og skaber et pragtfuldt indre, hvor man kan nyde nybyggeriets åbenlyse herligheder i form a moderne design og arkitektur. 

 

Minimalisme og modernisme møder kvalitetsmaterialer og smukt design, og de åbne, lyse rum gør det let at indrette og det til sit helt eget. 

 

Loftshøjden er i særklasse for denne bolig. I stuen er der en forhøjet loftshøjde på hele 3.6 meter og i det øvrige køkkenalrum op til 3 meter. 

 

Boligerne er halve dobbelthuse i ét plan mellem 87 og 107 m2.

 

Alt er opført i smagfulde materialer og et modernistisk ’look’ takket være de store glasfacader og rustikke, gråbrune sten kombineret med sort træ og zinkbeklædning.