Ejendomsmægler med gode kommisioneringsresultater søges

Mægler

LokalBolig Søborg/Bagsværd

Adresse

Søborg Hovedgade 14 2870 Dyssegård

Ejendomsmægler

Hos LokalBolig Søborg, Bagsværd og Dyssegård har vi stor succes, og vi søger derfor snarest en dygtig og skarp ejendomsmægler!
Vi har i dag 2 forretninger. En i Søborg som er veletableret og med gode resultater. Den anden i Ballerup er nyetableret og skal bankes op. Begge forretninger har stor indtjeningspotentiale og du bestemmer selv, hvad du finder mest interessant.

Vi ønsker at vækste. Derfor har vi brug for en stærk og skarp ejendomsmægler der har erfaringer og gode resultater for både kommisionering og salg!

Vi har i dag et fantastisk team som er villig til at yde den ekstra indsats for vores kunder og det ses af vores succes år efter år samt vores høje kundetilfredshed.

Derfor er det vigtigt, at du er moden, pålidelig, loyal, ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt.
Det er et must for os, at du har brancheerfaring.
Vi tilbyder dig en travl og succesfuld hverdag i et aktivt firma, hvor ikke to dage er ens og hvor lange arbejdsdage er en del af jobbet samt en fleksibel hverdag.

Resultatafhængig løn tilbydes og er du energisk, har gå-på-mod og en holdspiller så venter der dig en rigtig god løn mange år frem.

Er vi noget for dig, og er du klar til at blive en af de bedste i branchen, glæder vi os til at se din ansøgning.
Ansøgningen og CV kan sendes til indehaver Nicki Albek på nal@lokalbolig.dk og du er også velkommen til at kontakte mig på mobil 31318513 såfremt du måtte have spørgsmål.
Alle ansøgninger vil naturligvis blive behandlet fortroligt og stillingen vil være åben indtil vi har ansat den rigtige!

Vi glæder os til at høre fra dig!