Ejendomsmægler LokalBolig Stenløse ApS køb og salg af boliger i Stenløse og omegn.

Velkommen til LokalBolig Egedal

Et vellykket salg bygger på tryghed, faglighed og ordentlighed, og det er netop det vi tilbyder vores boligsælgere.

 

Vi er et stærkt team med mange års erfaring, indgående lokalkendskab og vi sætter en ære i at gøre et ordentligt stykke arbejde. Vi prioriterer nærvær og derfor udliciterer vi ikke sagsbehandlingen, men er der for dig hele vejen fra start til slut. Vi møder dig ikke kun som mæglere, men som mennesker med indlevelse, erfaring og god energi.

 

LokalBolig Egedal sælger ejendommen i Stenløse, Ølstykke, Ganløse, Slagslunde, Smørum, Ledøje, Veksø, Buresø, Tangbjerg & JyllingeVi står på spring for at hjælpe dig med et trygt boligsalg.

Bestil en gratis salgsvurdering!

Se butikkens side på Boligsiden.dk

Her kan du se vore kunders tilfredshed og andre informationer omkring hvor dygtige vi er til at sælge.

LokalBolig Stenløse ApS

Egedal Centret 48

3660 Stenløse

Telefon: 47 19 28 00
CVR: 3912 2634

Åbningstider

Mandag

10.00 - 18.00

Tirsdag

10.00 - 18.00

Onsdag

10.00 - 18.00

Torsdag

10.00 - 18.00

Fredag

9.00 - 16.00

Lørdag

Lukket

Søndag

10.00 - 16.00

Holdet

Skal du have den bedste oplevelse med dit boligsalg? Så gå til en af Egedals bedst vurderede mæglere. Hos LokalBolig er døren altid åben, og vi står klar til at besvare dine store og små spørgsmål. Vi lover ikke mere end vi kan holde og varm luft og sælgersnak får du ikke af os.

Ejendomsmægler - Indehaver/ Ejendomsmægler/ Cand.Merc.EMF Lauge Schønemann Olsen
Indehaver/ Ejendomsmægler/ Cand.Merc.EMF

Lauge Schønemann Olsen

Telefon
Ejendomsmægler - Salgschef Sara Larsen
Salgschef

Sara Larsen

Ejendomsmægler - Sagskoordinator Lone Kragh Hansen
Sagskoordinator

Lone Kragh Hansen

Skal du sælge bolig i Stenløse, Ølstykke, Ganløse, Slagslunde, Veksø eller Smørum?

Få en gratis salgsvurdering!

Med en kundeanbefaling helt i top må vi gøre noget rigtigt. Vi tror det skyldes, at vi hos LokalBolig er meget personlige. Vi interesserer os ikke bare for din bolig - men også for den historie der følger med. 

Hvad har været dejligt ved at bo i huset? Er det børnenes gamle klatretræ i forhaven? Er det den søde nabo med forstand på græsslåmaskiner? Er det aftensolen, som rammer den ugenerede terrasse? Når vi kender alle de gode oplevelser i dit hus, kan vi også sælge det til en meget bedre pris. Det er vi sikre på, du bliver glad for.

 

 

Ægte, lokal ejendomsmægler

Vi sælger kun bolig i og omkring Egedal. Derfor er vi 100 % eksperter i Danmarks herligste område.

Markedsføring i en liga for sig

Fantastiske fotos. Super mobilplatform. Intelligente annoncer på digitale medier med LokalBolig Boost. Og altid inkl. professionel tekstforfatter!

Ægte boligfilm

Hos LokalBolig laver vi markedets med afstand bedste boligfilm, det er en ægte video - ikke blot animerede stillbilleder.

Engagerede mæglere

Vi investerer meget af os selv i dit boligsalg. For vi brænder for at levere et godt resultat til dig.

 

Ren og skær kærlighed

Hos LokalBolig elsker vi det gode, dejlige liv i Egedal. Fra de familievenlige parcelhuse til de seniorvenlige nybyggerier. Fra de cykelvenlige stisystemer til de parkeringsvenlige småveje. Fra de fælleskabsvenlige andelsforeninger til de konditalsvenlige idrætsforeninger. Fra de børnevenlige skoleveje til de voksenvenlige pendler-ruter.

Her i Egedal er alt lidt venligere, lidt nemmere og lidt grønnere. Og hos LokalBolig sælger vi ikke bare din bolig – vi sælger hele Egedal. For sælger vi din by godt, så får prisen på din bolig et skub i den rigtige retning.

LokalBolig Egedal

Anbefalinger

LokalBolig anbefaling
Sælger af Emilsvej 30

Vi har købt et projektsalg med indflytning den 1. november i år, men allerede i eftersommeren sidste år satte vi vores hus til salg. Det gav os og en mægler god tid til at finde en køber. Vi tog fat i LokalBolig Egedal, fordi vi kan se, at de sælger godt – også i vores område. Vi har én gang før solgt en bolig, og denne gang ville vi have en mægler, der var en rigtig salgsmægler. En, der var helt på vores side. Det er de hos LokalBolig, og vi har hele vejen igennem haft en rigtig god oplevelse. God dialog og løbende feedback. Nemme at samarbejde med. En fantastisk flot og overbevisende markedsføring af vores bolig med rigtig video og fotos, der viser huset både om dagen og om aftenen. Vi har haft en rigtig god sparringspartner i Lauge, indehaver af LokalBolig. Det har jo været lidt specielt med os, fordi vi reelt ikke ønskede at sælge for hurtigt. Der har været bud løbende, som vi har takket nej til, og det har krævet is i maven og seriøs snak med Lauge undervejs. Hvor længe tør vi vente? Nu hvor det nærmer sig, at vi skal overtage vores nye bolig, har vi stadig god aktivitet og interesse for vores bolig. Faktisk har vi her til sidst haft to købere, der begge ville betale udbudsprisen. Huset er nu solgt til prisen – og med en timing, der passer så godt ind i vores planer. Det har været det bedste forløb hos LokalBolig. Tina og Tim Jensen Sælger af Emilsvej 30, Ølstykke

Flot og overbevisende markedsføring:
LokalBolig Egedal sælger godt – også i vores område.

Området

Ansvar og Garanti
Samarbejdspartnere
LokalBolig samarbejder med
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: