Billede af boligen

Strandvejen 100D

3070 Snekkersten


Åbent hus om 3 dage28. apr. 2024 • 12:00 - 13:00

Egen strandgrund og panoramaudsigt udover Øresund

Nu har vi fornøjelsen at præsentere denne pragtfulde villa i Snekkersten, der byder på skønne terrasser og egen strandgrund. Villaen, der blev opført i 1902, er bevaringsværdig samt nænsomt renoveret med respekt for dens særlige arkitektoniske udtryk og atmosfære, og samtlige løsninger og materialer er valgt fra øverste hylde. Villaen er indrettet med klassiske detaljer og en veludført blanding af stemningsfulde kroge og åbne rumforløb, der lader lys og luft brede sig frit rundt. Samtidig har du flere skønne terrasser, hvorfra du kan nyde en uhindret panoramaudsigt over din egen strandgrund og Øresunds blå bølger. Fra Strandvejen præsenterer ejendommen sig med en sjældent set homogenitet mellem elementerne. Forhaven med stenstensætning, et hvidmalet stakit og en terrasse belagt med ølandsbrud åbner ejendommen op. Åbenheden brydes af villaen, der på én og samme tid synes imposant og bærer en lethed fra de mange elegante vinduespartier og karnappens tagterrasse. Mere om boligen...

Mere om boligen

Taget er belagt med røde naturtegl, der bevarer arkitekturens originale intention, hvilket også kan siges om facadens stilfulde og afdæmpede ornamentik. Gennem det seneste år er udsmykningen skånsomt restaureret af dygtige håndværkere, hvis faglige snilde til fulde kommer til udtryk.

Boligen byder på 252 m2, der emmer af original stemning og sjæl. Indretningen er klassisk med høje stuklofter, og gulvene er belagt med henholdsvis planker og sildebensparket i massiv eg. Boligens opholdsområde findes i stueplanet, og her ligger snedkerkøkkenet i åben forbindelse med spisestuen, dagligstuen og den store karnap, hvor udsigten til sundet kan nydes. Etagen rummer desuden to værelser samt et grovkøkken med tilstødende viktualierum.

Førstesalen er indrettet med tre værelser, og ovenover findes en anvendelig tagetage. Det ene værelse har egen adgang til en lille altan samt et badeværelse med badekar, og fra master bedroom er der udgang til kæmpe terrasse, som er belagt med ipé-træ med not og fer. Herfra har du det fulde vue af Kronborg mod nord, sundets myldrende maritime liv og den svenske kystlinje, som efter mørkets frembrud viser sig som en myriade af fjerne lys, der spejler sig i vandet og skinner op mod stjernehimlen.

Bag villaen findes en ugeneret gårdhave samt en terrasse belagt med Nexøsandsten. Mod vandet kan du også glæde dig over din egen strandgrund med badebro og søterrasse. Her kan både jolle og båd fortøjes, og stævner du ud på bølgen blå, kan du glæde dig over stedets overordentligt gode fiskevand.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Frederik Lysgaard
KontaktFrederik LysgaardLokalBolig Helsingør/Espergærde
41 66 57 66

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 05-X0002211

Økonomi

Kontantpris13.200.000 kr.
Udbetaling660.000 kr.
Mdl. ejerudgifter8.006 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift75.641 kr.
Netto ekskl. ejerudgift60.413 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal252 m²
Grundareal1.369 m²
Kælderareal40 m²
Værelser inkl. stuer9
Etager1
Byggeår1902
EnergimærkeD

Andre bygninger

Garage39 m²
Udhus25 m²