Billede af boligen
Nyhed

Folehavevej 39

2970 HørsholmVild skråningsvilla i Folehavekvarteret!

På meget solrig, smukt skrånende grund har nuværende ejer ladet denne eksklusive drømmevilla fra Lind og Risør på knapt 350 kvadratmeter opføre. Ejendommen følger smukt grunden, med virkningsfulde forskudte niveauer som giver spændende oplevelser hele vejen igennem ejendommen. På trods af de mange kvadratmeter er boligen stemningsfuld og forener rummelighed, højt til loftet, fantastiske lysindfald, og udsigt med en sjælden stemning og atmosfære - som skal opleves ved selvsyn. Ejendommen har meget lave driftsudgifter og høj komfort, bl.a. kva luft-til-vand varmepumpen, ventillationsanlæg, gulvvarme overalt. Og sælger har truffet MANGE tilvalg som har bidraget til et meget dyrt og eksklusivt byggeri som inkl. projektering har taget tæt på 3 år at gennemføre. Køber overtager garanti og 5-års gennemgang med Lind og Risør. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Folehavevej 39, 2970, Hørsholm

Mere om boligen


Spændende, forskudte niveauer

De spændende niveauforskydninger i ejendommen bidrager til oplevelsen gennem boligen og skaber rummelighed, hyggelige siddepladser og naturlige opdelinger i boligen. Bl.a. ligger masterafdelingen på sit eget niveau, ligesom den skulpturelle trappe i køkkenet giver gode siddepladser - og der er naturligvis også sørget for varme i trinene!

Højt til loftet, udsigt og fantastiske lysindfald

Sælger har lagt stor vægt på at få den perfekte balance mellem udnyttelse af udsigten, at få trukket lyset ind i boligen og at få samspillet mellem loftshøjden og de forskudte niveauer til at samspille optimalt - uden at gå på kompromis med stemningen i huset. Det er herved lykkedes at få en bolig som virkelig imponerer, samtidig med at her er hyggeligt og rart at være.

Hele 4 separate værelsesafdelinger!

Boligen rummer plads til både dig, mig, dine og mine børn - og så er der stadig plads til gæsterne. Her er den vildeste masterafdeling med stort udsigtssoveværelse med walk-in-closet og meget stort badeværelse med både kar og brus. Herudover gæsteværelse nær husets andet badeværelse. Og i et separat afsnit ligger ungdomsafdelingen med 3 meget store værelser samt eget bad. Endelig er der husets sidste værelse, som nuværende ejer anvender som kontor.

Fantastisk udemiljø og dobbelt carport

Om sommeren virker de meget store, solrige terrasser som en helt naturlig forlængelse af boligen og der er udgang fra alle stuerne og alle værelser. Der er naturligvis en dobbelt carport til bilerne og meget fine gæsteparkeringsforhold. Herudover 20 kvm. integreret skur.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hørsholm
KontaktLokalBolig HørsholmRungstedvej 20 , 2970 Hørsholm
45 76 50 30

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 26-X0002149

Økonomi

Kontantpris19.500.000 kr.
Udbetaling975.000 kr.
Mdl. ejerudgifter17.156 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift111.730 kr.
Netto ekskl. ejerudgift90.814 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal348 m²
Grundareal1.618 m²
Værelser inkl. stuer8
Etager2
Byggeår2023
EnergimærkeA2015

Andre bygninger

Carport30 m²
Udhus20 m²
Billede fra Folehavevej 39, 2970, Hørsholm
Billede fra Folehavevej 39, 2970, Hørsholm
Billede fra Folehavevej 39, 2970, Hørsholm
Billede fra Folehavevej 39, 2970, Hørsholm
Billede fra Folehavevej 39, 2970, Hørsholm
Billede fra Folehavevej 39, 2970, Hørsholm

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen