Billede af boligen

Solsiden 2

2820 GentofteUdsøgt livsnydervilla tæt på Ermelunden

Med en sublim beliggenhed i Gentofte på lukket og børnevenlig villavej og på solrig, sydvestvendt grund finder I denne fantastiske villa på 210 niveaudelte m2, en kælderetage på 68 m2, et større værksted/redskabsrum, et udhus samt en glaspavillion. En charmerende og karakteristisk villa I cottagestil, som med sine fem soveværelser og tre stuer rummer meget, men samtidigt omfavner en og ikke virker for stor. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Solsiden 2, 2820, Gentofte

Mere om boligen

Murermesterens egen villa

Ejendommen er tegnet af arkitekterne Svend Harboe & Helge Finsen, og der er ikke gået på kompromis. Kvaliteten og detaljerne er på plads og selv om boligen gennem årene er opgraderet og renoveret er det sket med den største respekt for det oprindelige udtryk og de udsøgte materialer, der er husets unikke kendetegn. Køkken/alrummet har plads til det helt store bord og elementerne fra Unoform fremtoner tidløst og elegant. De to stuer samt køkken/alrum er begge meget rummelige og har et smukt lysindfald.

Masser af plads til den store familie

Foruden opholdsrummene disponerer villaen over intet mindre end fem værelser, herunder et stort master bedroom. Hertil kommer to badeværelser samt to toiletter. Værelserne ligger perfekt placeret på flere plan som sikrer ro og privatliv.

Pool og loungemiljø

Her er en utæmmet fornemmelse for selvforkælelse og med en absolut forståelse for, hvad et hus fra 1938 kan bære, er der tilført et pool- og loungemiljø, man normalt skal til et helt andet himmelstrøg for at finde. Smuk sandstensbelægning i poolområde, stor terrasse i irokotræ, sauna, opvarmet pool med automatisk sikkerheds-cover som opvarmes af en luft-til-vand-pumpe samt stor automatisk markise. Alt er pivlækkert og boligen er indflytningsklar.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Gentofte
KontaktLokalBolig GentofteGentoftegade 34 , 2820 Gentofte
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 23-X0001129

Økonomi

Kontantpris14.995.000 kr.
Udbetaling750.000 kr.
Mdl. ejerudgifter9.450 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift85.493 kr.
Netto ekskl. ejerudgift69.318 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal210 m²
Grundareal900 m²
Kælderareal68 m²
Værelser inkl. stuer8
Etager3
Byggeår1938
EnergimærkeD

Andre bygninger

Carport38 m²
Udhus15 m²
Integreret garage22 m²