Billede af boligen

Gotfred Rodes Vej 16

2920 CharlottenlundÅbent hus om 5 dage23. juni 2024 • 12:15 - 12:35

Smuk istandsat Arne Jacobsen villa på 317 etagemeter med sublim beliggenhed

Gotfred Rodes Vej i Charlottenlund er en fortryllende adresse omgivet af naturskønne områder som Dyrehaven og Ellemosen. Beliggenheden byder på nem adgang til butikker, skoler og rekreative muligheder. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Gotfred Rodes Vej 16, 2920, Charlottenlund
Billede af 1. sal fra Gotfred Rodes Vej 16, 2920, Charlottenlund
Billede af kælder fra Gotfred Rodes Vej 16, 2920, Charlottenlund

Mere om boligen

Stueplan

Stueplan indeholder stort køkken-alrum med tilhørende stor spisestue. I forlængelse af spisestuen er der en fantastisk pejsestue med kig til den flotte anlagte have. Derudover, i forlængelse af de to stuer, møder I den hyggelige tv-stue der er samlingspunkt for hele familien. Første sal rummer 3 gode værelser med 2 tilhørende badeværelser. Villaen indeholder en god udgravet underetage med gulvvarme. Den indeholder 2 disponible rum og et badeværelse udover rigeligt med skabs- og opmagasineringsplads. Underetagen er perfekt til teenager-afdeling eller hjemmekontor.

Arkitekturen

Denne bolig er en hyldest til den ikoniske danske arkitekt Arne Jacobsen med Vola armaturer og AJ D-Line greb i børstet sort stål, der udstråler enkelhed og elegance. Køkkenet, entréen og master inventaret er arkitekttegnet og snedkerfremstillet for at opnå den højeste standard.

Kvalitetsmaterialer

Vinduer og døre er leveret af Skjern Vinduer, og belysningen spænder fra originale Munkegårdslamper med originalt glas og messing til kvalitetsbelysning fra Anker&Co, Ellis+Ellis, Tekna, SAAS m.fl. Denne villa på Gotfred Rodes Vej er mere end bare et hjem. Det er en hyldest til Arne Jacobsens tidløse design og et symbol på kvalitet og elegance i alle sine detaljer.

Udearealer

Haven omkring villaen er en oase af skønhed og ro med adskillige terrassemiljøer, der indbyder til udendørs afslapning og sociale stunder. Den 100% aflukkede have er smukt anlagt og matcher villaens høje standard. Udeområdet byder rummer også et stort anneks, skur og granit naturstens-belægning. Facaden af huset er bragt tilbage til sin oprindelige Dodenkopf røde farve, efter rådgivning fra en farvearkæolog. Taget er beklædt med skifferdæmpede tegl, nøjagtig som det var fra starten.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Charlottenlund
KontaktLokalBolig CharlottenlundJensløvsvej 1 , 2920 Charlottenlund
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 44-X0000823

Økonomi

Kontantpris21.800.000 kr.
Udbetaling1.090.000 kr.
Mdl. ejerudgifter11.109 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift124.372 kr.
Netto ekskl. ejerudgift100.847 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal207 m²
Grundareal834 m²
Kælderareal110 m²
Værelser inkl. stuer7
Etager3
Byggeår1931
EnergimærkeG

Andre bygninger

Skur og Anneks34 m²