Billede af boligen

Rådhusvej 35B

2920 CharlottenlundFlot istandsat etplansvilla i hjertet af Charlottenlund

Planløsningen fordeler sig over 107 kvadratmeter, og her skal I blandt andet opleve et smukt Paustian-køkken, nydelige gulve og meget mere. Haven er nem at holde og meget velholdt. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Rådhusvej 35B, 2920, Charlottenlund

Mere om boligen

Køkken-alrum og stue

Fin entré hvorefter man træder ind i det store opholdsmiljø, der består af flot køkken-alrum og stue i forening. Køkkenet er snedkerlavet fra Paustian, som står i flot kontrast til de lyse, lækre gulve, som er gennemgående i hele hjemmet. De store, nyere vinduer lukker masser af sollys ind, og I vil opleve en skøn og hyggelig atmosfære.

For familien

Praktisk godt bryggers/ fyrrum, flot nyere badeværelse med brus med dobbelt håndvask, samt to gode værelser med mulighed for at tage lidt af stuen og lave et ekstra værelse, samt gæstetoilet afrunder denne skønne1-plans villa. Badeværelset er nyere og fremstår derfor meget elegant med mørke elementer i stil med køkkenet, hvilket også ses i bryggerset. Der er med andre ord en klar, rød tråd i indretningen, som skaber rolig og god sammenhæng.

Dejlig have

Fra alrummet tilgås den store, sydvestvendte terrasse, hvor I både får plads til havesættet og de bløde møbler. Nærved venter en have, der er pænt plejet med et hyggeligt, lille skur til diverse redskaber, og dertil kommer den gedigne, rummelige carport. Endnu et terrassemiljø står klar i bunden af haven.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Charlottenlund
KontaktLokalBolig CharlottenlundJensløvsvej 1 , 2920 Charlottenlund
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 44-X0000554

Økonomi

Kontantpris8.995.000 kr.
Udbetaling450.000 kr.
Mdl. ejerudgifter6.013 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift51.653 kr.
Netto ekskl. ejerudgift41.881 kr.

Info

BoligtypeRækkehus
Boligareal107 m²
Grundareal948 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår1976
EnergimærkeD

Andre bygninger

Carport44 m²