Helårsgrund

Egense Stationsvej 1, B

5700 Svendborg
Kontantpris875.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter833 kr.
Grundareal1.099 m²
LokalBolig Svendborg ApS

Byg drømmehjemmet i skønne omgivelser

Leder I efter et sted at opføre drømmehjemmet? Så er det værd at se en ekstra gang lige her. For nu kan I bygge jeres kommende ejendom i denne nyere udstykning, som byder på flere store grunde. I bliver omgivet af smukke arealer, og I kan opføre den bolig, som I altid har ønsket jer. Dertil er det også værd at bemærke, at grunden befinder sig i Egense, hvorfra der er korte afstande til både Rantzausminde og Svendborg. Med adresse på Højensvej 159 bliver I omgivet af grønne områder og flot natur, så langt øjet rækker, ligesom nabolaget er utrolig fredeligt. Grunden befinder sig omkring to kilometer fra vandet, og på samme tid er der også blot en kort køretur til Svendborg, hvor der venter spændende spisesteder og et bredt udvalg af butikker. Sluttelig er skole, daginstitution og indkøbsmuligheder alt sammen placeret i en radius af cirka tre kilometer. Mere om boligen...

Mere om boligen

I får muligheden for at skabe og kreere det hjem, som passer netop til jeres behov, hvad enten det er et hus, der skal rumme den store børnefamilie, det unge par eller seniorerne, som drømmer om at nyde tiden i smukke omgivelser. Det er ikke svært at forestille sig et åbent opholdsrum, hvor hele husstanden og gæsterne kan samles, og derudover er det også oplagt at lave en opdeling af værelserne, så både forældre og børn kan få deres private afdelinger.

Også udenfor kan I skabe flere grønne oaser og rummelige terrassemiljøer, der kan orienteres fordelagtigt, så solens stråler kan nydes store dele af dagen. Dertil er det også ideelt at gøre plads til børnenes leg på græsplænen, og har I grønne fingre, kan der etableres flere smukke blomsterbede og prydes med forskellige beplantning.

Se projektbeskrivelse fra Milton her: https://www.refuture.dk/grund5.pdf>

Portræt af Chris Morthorst
KontaktChris MorthorstLokalBolig Svendborg
31 43 50 02

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 46-X0001213

Økonomi

Kontantpris875.000 kr.
Udbetaling45.000 kr.
Mdl. ejerudgifter833 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift5.801 kr.
Netto ekskl. ejerudgift4.449 kr.

Info

BoligtypeHelårsgrund
Grundareal1.099 m²