Helårsgrund

Egense Stationsvej 1, C

5700 Svendborg
Kontantpris875.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter833 kr.
Grundareal1.033 m²
Åbent hus om 5 dage23. juni 2024 • 11:30 - 12:00
LokalBolig Svendborg ApS

Byg drømmehjemmet i skønne omgivelser

Leder I efter et sted at opføre drømmehjemmet? Så er det værd at se en ekstra gang lige her. For nu kan I bygge jeres kommende ejendom i denne nyere udstykning, som byder på flere store grunde. I bliver omgivet af smukke arealer, og I kan opføre den bolig, som I altid har ønsket jer. Dertil er det også værd at bemærke, at grunden befinder sig i Egense, hvorfra der er korte afstande til både Rantzausminde og Svendborg. Med adresse på Egense Stationsvej 1.C, bliver I omgivet af grønne områder og flot natur, så langt øjet rækker, ligesom nabolaget er utrolig fredeligt. Grunden befinder sig omkring to kilometer fra vandet, og på samme tid er der også blot en kort køretur til Svendborg, hvor der venter spændende spisesteder og et bredt udvalg af butikker. Sluttelig er skole, daginstitution og indkøbsmuligheder alt sammen placeret i en radius af cirka tre kilometer. Mere om boligen...

Mere om boligen

I får muligheden for at skabe og kreere det hjem, som passer netop til jeres behov, hvad enten det er et hus, der skal rumme den store børnefamilie, det unge par eller seniorerne, som drømmer om at nyde tiden i smukke omgivelser. Det er ikke svært at forestille sig et åbent opholdsrum, hvor hele husstanden og gæsterne kan samles, og derudover er det også oplagt at lave en opdeling af værelserne, så både forældre og børn kan få deres private afdelinger.

Også udenfor kan I skabe flere grønne oaser og rummelige terrassemiljøer, der kan orienteres fordelagtigt, så solens stråler kan nydes store dele af dagen. Dertil er det også ideelt at gøre plads til børnenes leg på græsplænen, og har I grønne fingre, kan der etableres flere smukke blomsterbede og prydes med forskellige beplantning.

I samarbejde med Milton er der tegnet fire projektforslag, som er tilpasset grundene og kan igangsættes med det samme. Husene er tegnet i forskellige størrelser og prisklasser begyndende fra 2.195.000 kroner inkl. Jordvarmeanlæg og en lang række tilvalg. Der gøres opmærksom på at der ikke er byggepligt, og I derfor ikke er forpligtet til at bygge med Milton.

Her er det kun jer selv, der sætter begrænsningerne.

Følg linket her: https://www.refuture.dk/grund5.pdf og se projektbeskrivelsen fra Milton.

Milton byggeprojekt

I samarbejde med Milton er der tegnet fire projektforslag, som er tilpasset grundene og kan igangsættes med det samme. Husene er tegnet i forskellige størrelser og prisklasser begyndende fra 2.195.000 kroner inkl. Jordvarmeanlæg og en lang række tilvalg. Der gøres opmærksom på at der ikke er byggepligt, og I derfor ikke er forpligtet til at bygge med Milton. Her er det kun jer selv, der sætter begrænsningerne.

Området

Med adresse på Egense Stationsvej 1.C, bliver I omgivet af grønne områder og flot natur, så langt øjet rækker, ligesom nabolaget er utrolig fredeligt. Grunden befinder sig omkring to kilometer fra vandet, hvor I kan nyde en is ved den populære havnegrill. I får Egense forsamlingshus lige i nærheden og på samme tid er der blot en kort køre- eller cykeltur til Svendborg, hvor der venter spændende spisesteder og et bredt udvalg af butikker. Sluttelig er skole, daginstitution og indkøbsmuligheder alt sammen placeret i en radius af cirka tre kilometer.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Chris Morthorst
KontaktChris MorthorstLokalBolig Svendborg
31 43 50 02

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 46-X0001211

Økonomi

Kontantpris875.000 kr.
Udbetaling45.000 kr.
Mdl. ejerudgifter833 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift5.806 kr.
Netto ekskl. ejerudgift4.453 kr.

Info

BoligtypeHelårsgrund
Grundareal1.033 m²