Fritidsgrund

Hulvej 19

7830 Vinderup
Kontantpris250.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter491 kr.
Grundareal1.015 m²
LokalBolig Holstebro ApS

Fritidsgrund 300 meter fra vandkanten

I står nu med muligheden for at skabe et fritidshus baseret på netop jeres drømme og visioner på denne 1.015 kvm store grund. Beliggenheden i smukke Ejsingholm kan ikke være meget bedre med blot 300 meter til vandet. Kan I allerede se det for jer? Matriklen ligger på en ugeneret og lukket vej, så I med det samme sænker skuldrene og nyder roen, der omgiver jer. Det tager jer ganske få minutter at gå turen ned til vandkanten, hvor I kan soppe med en malerisk udsigt forude. En badetur til Venø Bugt er absolut også oplagt, når det varme vejr kalder på en frisk dukkert eller to. Samtidig har I alle bekvemmeligheder inden for en radius af syv kilometer, så der aldrig er langt til friske forsyninger. Ejsingholm er en virkelig køn plet på danmarkskortet, og så ligger det ikke mindst ideelt i forhold til større byer som Struer og Holstebro, der kan forsøde ferierne med hyggelige handelsture og et spændende udvalg af kulturoplevelser. Det er med andre ord en rigtig god beliggenhed, der følger med i handlen. Mere om boligen...

Mere om boligen

I disse favorable omgivelser opfører I lige netop dét hjem, der skal skabe de næste mange års ferieminder for store og små. Måske huset skal have store glaspartier, der forbinder jer med haven, og et åbent opholdsrum med plads til alle familiemedlemmerne? Mulighederne er mange, og det samme gælder for jeres kommende have, hvor terrassen med garanti får helt perfekte solforhold. Grunden er desuden drænet, der er forberedt til kloak, og ude i vejen ligger fiberforbindelse.

X

X

X

X

X

X

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Holstebro
KontaktLokalBolig Holstebro Enghaven 4 , 7500 Holstebro
70 22 20 82

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 65-X0000070

Økonomi

Kontantpris250.000 kr.
Udbetaling25.000 kr.
Mdl. ejerudgifter491 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift1.705 kr.
Netto ekskl. ejerudgift1.317 kr.

Info

BoligtypeFritidsgrund
Grundareal1.015 m²