Villa

Ålekrogen 13

8800 Viborg
Boligareal142 m²
Grundareal757 m²
Værelser inkl. stuer5
EnergimærkeC

Solgt

Denne bolig er solgtLokalBolig Viborg ApS

FLOT opdateret villa med plads til børnefamilien

I populære Teglmarken ligger denne yderst velholdte villa, der har flere lækre opdateringer og en attraktiv grundplan med fire værelser, et badeværelse og et toilet. Det åbne opholdsrum med terrassedør vil I også sætte pris på både i hverdagen, men også når I dækker op til familiebesøg. Udendørs er den lukkede have virkelig fin, og der er ligeledes foretaget vedligehold af hus og have. Med både skole og indkøb inden for cirka en kilometer er I også sikret en nem hverdag i Viborg. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Ålekrogen 13, 8800, Viborg

Mere om boligen

Seneste opdateringer

Ejendommen har fjernvarme, og i 2021 blev gulve og døre i hele huset skiftet, og der er eksempelvis opsat Troldtekt med spots flere steder. I samme ombæring fik bryggerset et løft med udskiftning af klinker og inventar, ligesom der blev etableret gulvvarme, hvilket også findes i badeværelset. Det kan også fremhæves, at der er vedligeholdelsesvenlige gulve i opholdsrummet.

Udforsk grundplanen

Kernen i huset udgøres af det åbne opholdsrum, som er forbundet med terrassen. Køkkenet er tidløst med blandt andet en bordplade i granit, og der er god plads til de bløde møbler og et spiseafsnit, hvor glaspartierne skaber en unik stemning. I har også en afdeling med fire værelser og et badeværelse, ligesom huset har toilet og et praktisk bryggers.

Lukket have

Haven er lukket med en nydelig bøgehæk, og da terrassen vender mod syd, får I utroligt gode solforhold. Det er også rart, at grunden er nem at holde, og det er en fed løsning med et overdækket afsnit mellem garagen og huset, så I kan gå tørskoet indenfor.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Heinrich Thoms
KontaktHeinrich ThomsLokalBolig Viborg
24 65 38 71

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 48-X0001978

Info

BoligtypeVilla
Boligareal142 m²
Grundareal757 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår1974
EnergimærkeC

Andre bygninger

Carport30 m²
Udhus11 m²
Billede af terrasse fra Ålekrogen 13, 8800, Viborg
Billede fra Ålekrogen 13, 8800, Viborg
Billede fra Ålekrogen 13, 8800, Viborg
Billede af udendørs fra Ålekrogen 13, 8800, Viborg
Billede fra Ålekrogen 13, 8800, Viborg
Billede af stue fra Ålekrogen 13, 8800, Viborg

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen