Villa

Nederager 17

7120 Vejle Øst
Boligareal135 m²
Grundareal788 m²
Værelser inkl. stuer4
EnergimærkeC

Solgt

Solgt på 84 dageLokalBolig Vejle P/S

Villa med tre værelser og udsigt over Bredballe

Glæd jer til den flotte udsigt over Bredballe, som I har foran huset og gennem vinduerne i køkkenet og bryggerset. Den indbydende bolig har desuden tre værelser, badeværelse og toilet, så der er god plads til børnefamilien. I kommer tilmed til at bo i et dejligt område, hvor der kun kommer folk, som bor her eller deres gæster, hvilket giver en dejlig, tryg atmosfære. Derudover er I nær indkøb, skole, pasningstilbud og skoven til de friske løbeture under trækronerne. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Nederager 17, 7120, Vejle Øst

Mere om boligen

Seneste renoveringer

Der er foretaget flere opdateringer og forbedringer af ejendommen, som hen imod slutningen af 2010’erne fik sat vedligeholdelsesfri HardiePlank på gavlene, ligesom de fleste vinduer i udestuen og udhænget på den ene side af garagen er skiftet. Derudover blev taget tjekket igennem og malet i 2023. Bemærk også, at boligen har fjernvarme og brændeovn.

Spisekøkken og gode værelser

Trægulvet i spisekøkkenet er fra 2023, hvor også komfuret og køleskabet er udskiftet. På samme vis er det fra køkkenet, at I kan nyde den vilde udsigt over Bredballe, mens I tilstødende har en indretningsvenlig stue med adgang til en hyggelig udestue. Den rummelige fordelingsgang leder til tre værelser, badeværelse, toilet og bryggers.

Stemningsfuld have

Haven er flot anlagt med et karpebassin foran terrassen, hvilket giver en skøn oase, hvor I rigtigt kan nyde sommerdagene. Desuden er terrassen sydvendt, så der er mange soltimer i vente, og det er nemt med græsplænen, som gør grunden let at holde. Der er også en garage fortil.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Bo Harder
KontaktBo HarderLokalBolig Vejle
26 30 08 36

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 34-X0001549

Info

BoligtypeVilla
Boligareal135 m²
Grundareal788 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår1977
EnergimærkeC

Andre bygninger

Carport31 m²
Integreret udestue20 m²
Luftfoto fra Nederager 17, 7120, Vejle Øst
Billede af gang fra Nederager 17, 7120, Vejle Øst
Billede fra Nederager 17, 7120, Vejle Øst
Billede fra Nederager 17, 7120, Vejle Øst
Billede af spisestue fra Nederager 17, 7120, Vejle Øst
Billede af stue fra Nederager 17, 7120, Vejle Øst

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen