Villa

Skolekrogen 5

3500 Værløse
Boligareal135 m²
Grundareal663 m²
Værelser inkl. stuer5
EnergimærkeD

Solgt

Solgt på 63 dageLokalBolig Værløse/Farum

Flot istandsat Johan Christensen-villa på 135 m²

Er I på udkig efter en familievenlig etplansvilla med en moderne indretning, hvor kvalitet kombineres med funktionalitet? Så kan denne villa meget vel være det rette hjem for jer. Her skal I se en indflytningsklar og velholdt villa med masser af skabsopbevaring samt vældige vinduespartier, der skaber en lys atmosfære og en særegen forbindelse til den solrige have. Samtidig byder den gode rumfordeling på plads til hele familien med fire værelser og rummelige opholdsmiljøer. Som ekstra bonus er I tæt på Hareskoven. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Skolekrogen 5, 3500, Værløse

Mere om boligen

Rum til samvær

Boligens hjerte udfolder sig i det store opholdsmiljø, hvor køkkenet er i åben forening med stuen. Der er rigeligt plads til remedierne og familiens kok i det tidløse Kvik-køkken med hvide, grebsfrie fronter og Quooker. I den indretningsvenlige stue etablerer I nemt både spisesektion og sofaafsnit til hyggelige stunder. Lysindfaldet er gavmildt takket være de markante vinduespartier.

Familieorienteret planløsning

Den gennemtænkte ruminddeling tilgodeser jer med fire fine værelser i varierende størrelser, hvor børn som voksne hurtigt føler sig hjemme. Værelserne er placeret nær villaens to istandsatte badeværelser, der begge har brus. I skal også se det praktiske bryggers fra 2018 med Kvik-elementer og rum til at installere vaskefaciliteter.

Sommeren nydes i haven

Udenfor får I fornøjelsen af en dejlig, sydvendt have med kig til Hareskoven. Udearealet er tilmed ugeneret, og de to terrasser er perfekt orienteret med sol de fleste af dagens timer, så måltider under åben himmel får selskab af solskin. Om aftenen kan I trække ind under den overdækkede del.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Mads Østergaard
KontaktMads ØstergaardLokalBolig Værløse og Farum
20 99 44 22

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 39-X0000910

Info

BoligtypeVilla
Boligareal135 m²
Grundareal663 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår1971
EnergimærkeD

Andre bygninger

Udhus6 m²
Carport24 m²
Billede af set fra vejen fra Skolekrogen 5, 3500, Værløse
Billede af udendørs fra Skolekrogen 5, 3500, Værløse
Billede af indendørs fra Skolekrogen 5, 3500, Værløse
Billede af indendørs fra Skolekrogen 5, 3500, Værløse
Billede af badeværelse fra Skolekrogen 5, 3500, Værløse
Billede af badeværelse fra Skolekrogen 5, 3500, Værløse

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen