Villa

Dådyrvej 3

2860 Søborg
Boligareal142 m²
Grundareal609 m²
Værelser inkl. stuer6
EnergimærkeB

Solgt

Solgt på 45 dageLokalBolig Søborg og Bagsværd ApS

Gennemrenoveret etplansvilla i Søborg

Er I på jagt efter den base, der skal danne ramme om jeres tilværelse de kommende år? Indstil GPS’en til Dådyrvej 3, hvor I kan glæde jer til at se nærmere denne fine ejendom fra 1957, som fordeler sig over 142 kvadratmeter i ét plan. Boligen er gennemgribende renoveret med tilføjelsen af en tilbygning i 2020, og I får oven i købet en skøn have og en central beliggenhed. Velkommen til Søborg. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Dådyrvej 3, 2860, Søborg

Mere om boligen

Stort køkken-alrum

Køkken-alrum og stue ligger i åben forbindelse, hvilket sikrer optimale rammer om samværet i hverdagen. Køkkenet er et tidløst eksemplar fra IKEA, og der er et ovenlysvindue i stuen samt gennemgående klinkegulve. Bemærk også de trådløse kontakter i hele huset.

God planløsning

Udover opholdsmiljøet byder boligen på fire regulære værelser, to badeværelser og et bryggers, så I sikres de bedste rammer for familielivet. Hele boligen er udstyret med gulvvarme, og der er laminatgulve på værelserne, mens badeværelserne også er fra IKEA.

En dejlig have

Der venter jer en stor, lækker og meget solrig terrasse mod vest, og yderligere byder haven på en terrasse, græsplæne til leg, et drivhus og køkkenhaven. Der er desuden etableret en bålhytte med plads til 15 mennesker, så det er en smal sag at holde havefester for hele familien.

Velkommen hjem

Beliggenheden fås ikke meget bedre, da I er tæt på Gladsaxe Skole, dagtilbud, indkøb og S-toget, som afgår fra Stengården Station. Naturen kan nydes ved Smørmosen, og I er også tæt på motorvejen, når I får lyst til udflugter eller en tur til København. Netop hovedstaden nås efter kort tid, og det er derfor let at benytte sig af de mange tilbud indenfor shopping, spisesteder og kulturelle tilbud samt meget mere.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Søborg/Bagsværd
KontaktLokalBolig Søborg/BagsværdSøborg Hovedgade 14 , 2870 Dyssegård
39 30 93 10

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 16-X0001660

Info

BoligtypeVilla
Boligareal142 m²
Grundareal609 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager1
Byggeår1957
EnergimærkeB

Andre bygninger

Udhus2 m²
Udhus15 m²
Billede fra Dådyrvej 3, 2860, Søborg
Billede fra Dådyrvej 3, 2860, Søborg
Billede fra Dådyrvej 3, 2860, Søborg
Billede fra Dådyrvej 3, 2860, Søborg
Billede fra Dådyrvej 3, 2860, Søborg
Billede af terrasse fra Dådyrvej 3, 2860, Søborg

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen