Villa

Thyrasvej 3

2960 Rungsted Kyst
Kontantpris9.995.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter7.651 kr.
Boligareal190 m²
Grundareal867 m²
Værelser inkl. stuer7
EnergimærkeC
LokalBolig Hørsholm ApS

Skøn familievilla i rolige og børnevenlige omgivelser i Rungsted Kyst

Nu udbydes denne familievilla på en lukket vej i Rungsted Kyst. Villaen er løbende vedligeholdt og har derfor en gennemgående rød tråd i en planløsningen der i øvrigt er optimalt udnyttet uden spildplads. Den fredelige have er løbende opdateret og er anlagt med flere terrasseområder. Grunden ligger desuden i et højtliggende område, som gør det muligt at spotte Øresund. Området er et eftertragtet villakvarter med grønne omgivelser, hvor Hørsholm midtby med gågade og center ligger få kilometer væk. Boligen fik desuden installeret ny varmepumpe i 2023. Mere om boligen...

Plantegning

Kælder

Billede af kælder fra Thyrasvej 3, 2960, Rungsted Kyst
Billede af stueplan fra Thyrasvej 3, 2960, Rungsted Kyst

Mere om boligen

Elegante opholdsrum

Arkitekt Tangaa Hansen er hovedet bag villaen, som derfor er i en flot kvalitet med nogle dejlige opholdsrum. UnoForm-køkkenet med den imponerende granitbordplade står ligesom store dele af opholdsmiljøet badet i lys, fra det skønne lysindfald der er et generelt karaktertræk ved boligen. De to stuer har hver sit ildsted i form af Morsø-pejsen og brændeovnen fra Contura.

Tre værelser og tre toiletter

I stueplan ligger de tre værelser, der har en fin udsigt og nogle fine størrelser. Alle værelser har et lækkert badeværelse i komfortabel, kort afstand. På de to badeværelser og gæstetoilettet er inventaret fra Ifö, som understreger den store sammenhængsfølelse, huset har. Underetagen er veludnyttet med flere meget anvendelige multirum, der er oplagt at inddrage i hverdagen.

Hyggelig have med stor terrasse

De udendørs kvadratmeter er ligeledes vedligeholdt løbende med blandt andet nyere fliser og brosten. Haven er generelt hyggelig og ugeneret med en særligt skøn terrasse med markise, hvorfra der er flere direkte indgange til huset. De frodige buske og træer omslutter haven, og skaber de bedste rammer for privatlivet.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hørsholm
KontaktLokalBolig HørsholmRungstedvej 20 , 2970 Hørsholm
45 76 50 30

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 26-X0002331

Økonomi

Kontantpris9.995.000 kr.
Udbetaling500.000 kr.
Mdl. ejerudgifter7.651 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift57.246 kr.
Netto ekskl. ejerudgift46.525 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal190 m²
Grundareal867 m²
Kælderareal81 m²
Værelser inkl. stuer7
Etager1
Byggeår1971
EnergimærkeC

Andre bygninger

Integreret carport26 m²