Billede af boligen
Solgt

Hulsøvang 7

2960 Rungsted Kyst



Solgt på 40 dageLokalBolig Hørsholm ApS

Klassisk villa med originale detaljer

Den enkle arkitektur og de originale detaljer skaber rammerne om denne smukke, klassiske villa, som er opført på en af de første udstykninger fra Rungstedlund Gods. Den store villa er placeret tilbagetrukket på den store grund og har en indbydende facade med gule, blødstrøgne mursten med lige stik og murede gesimser. Inden døre fordeler villaens 342 etagemeter sig på tre etager, hvilket giver jer mange spændende indretningsmuligheder. Gennemgående for villaen er den høje detaljegrad, som vidner om villaens rige historie. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Hulsøvang 7, 2960, Rungsted Kyst
Billede af 1. sal fra Hulsøvang 7, 2960, Rungsted Kyst
Billede af kælder fra Hulsøvang 7, 2960, Rungsted Kyst

Mere om boligen

3 stuer en suite

I stueetagen er der tre stuer en suite, et køkken og et gæstetoilet. De originale detaljer med oprindelige vægpaneler, stuk, rosetter, de smukke forsatsvinduer og sildebensgulv skaber en helt unik stemning i de tre sammenhængende stuer. Her er lagt op til at indrette både klassisk med spisestue, dagligstue og bibliotek, eller måske et legeværelse til familiens yngste - hvis det behov er eksistrende.

Værelsesafdelingen

Den indbydende entré byder velkommen med de smukke sildebensgulve og en imponerende trappe som giver adgang til 1 sal og hjemmets soveafsnittet. Heroppe er der hele seks værelser og et badeværelse. Det største af værelserne kan evt. anvendes som opholdsrum og dermed ved få midler skabe adgang til de restrende værelser. De fleste af værelserne har indbyggede skabe. Hjemmet byder også på en særdeles rummelig kælder hvor kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne. I dag byder kælderen på fyrrum, vaskerum og to store disponible rum.

Solrige terrasser i haven

Der er terrassemiljøer, så I kan følge solens bane dagen igennem. Den største terrasse vender ud mod den store parklignende have, hvor I kan nyde privatlivet og grundens smukke og gamle beplantning.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hørsholm
KontaktLokalBolig HørsholmRungstedvej 20 , 2970 Hørsholm
45 76 50 30

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 26-X0002159

Info

BoligtypeVilla
Boligareal242 m²
Grundareal2.368 m²
Kælderareal128 m²
Værelser inkl. stuer9
Etager1
Byggeår1927
EnergimærkeF

Andre bygninger

Carport18 m²
Billede af set fra haven fra Hulsøvang 7, 2960, Rungsted Kyst
Billede af set fra haven fra Hulsøvang 7, 2960, Rungsted Kyst
Billede fra Hulsøvang 7, 2960, Rungsted Kyst
Billede fra Hulsøvang 7, 2960, Rungsted Kyst
Billede fra Hulsøvang 7, 2960, Rungsted Kyst
Billede af stue fra Hulsøvang 7, 2960, Rungsted Kyst

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen