Billede af boligen
Under salg

Bukkeballevej 58B

2960 Rungsted KystGennemrenoveret liebhavervilla med bedste placering nær Øresund og med udsigt over området!

Denne liebhavervilla er indenfor det seneste år blevet totalt istandsat og fremstår, ude som inde, som et helt nyt hus med bl.a. ny luft-til-vand-varmepumpe, massive plankegulve, nyt køkken, nye badeværelser, nyt el, VVS, lofter og vægge, vinduer, døre m.v. Kendetegnende for ejendommen er de skønneste lysindfald, en god beliggenhed og en pragtfuld, stor grund på 1.180 m² hvor den store, sydvendte terrasse forbinder ude og inde. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Bukkeballevej 58B, 2960, Rungsted Kyst

Mere om boligen

Renoveret med materialer fra "øverste hylde"!

I forbindelse med renoveringen er der ikke blevet sparet på noget. Sælger har således valgt ikke at gå på kompromis med hverken materialer eller udførelse. Bl.a. kan nævnes massive Dinesen-plankegulve med gulvvarme, Vola-amaturer i både køkken og badeværelser, vinduer i træ/alu, energieffektiv varmepumpe m.v.

Rigtig god planløsning!

Boligens forskudte plan muliggør en spændende indretning med bl.a. stuer i to niveauer, og der er udgang til den fantastiske terrasse fra stue, køkken, værelser samt masterbedroom. Huset indeholder bl.a. entré, gæstetoilet, kontor, forældreafdeling med eget bad og walk-in-closet, de to stuer i forskudte plan og i åben forbindelse med køkken-alrum, ekstra badeværelse, to store børneværelser samt et velfungerende bryggers. Fra bryggerset er der direkte adgang til dobbelt garage med elport. Garagen super anvendelig og vil kunne bruges til alrum, hvor familiens unge mennesker kan mødes med vennerne omkring et slag bordtennis eller lignende.

En bolig til den krævende køber

Ejendommen henvender sig til køberen, som ønsker en komfortabel bolig "som bare fungerer" og med lave varme- og el-udgifter. Rigtig gode parkeringsforhold. Fra ejendommen er der få minutters gang til Øresund og kort afstand til havnen, golfbane, Rungsted Gymnasium, flere institutioner, nogle af landets bedste skoler, station, indkøb m.v. - du placerer således dig og familien "lige i smørhullet".

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hørsholm
KontaktLokalBolig HørsholmRungstedvej 20 , 2970 Hørsholm
45 76 50 30

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 26-X0001842

Økonomi

Kontantpris11.995.000 kr.
Udbetaling600.000 kr.
Mdl. ejerudgifter7.110 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift72.916 kr.
Netto ekskl. ejerudgift58.375 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal184 m²
Grundareal1.180 m²
Værelser inkl. stuer7
Etager1
Byggeår1968
EnergimærkeC

Andre bygninger

Carport27 m²
Udhus15 m²
Billede fra Bukkeballevej 58B, 2960, Rungsted Kyst
Billede fra Bukkeballevej 58B, 2960, Rungsted Kyst
Billede fra Bukkeballevej 58B, 2960, Rungsted Kyst
Billede fra Bukkeballevej 58B, 2960, Rungsted Kyst
Billede af spisestue fra Bukkeballevej 58B, 2960, Rungsted Kyst
Billede af spisestue fra Bukkeballevej 58B, 2960, Rungsted Kyst

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen