Billede af boligen

Boganisvej 11

2960 Rungsted Kyst



Helt unik beliggenhed med vestvendt udsigt over fredet område og kort afstand til alt!

Fred og ro, Øresund og strand, vandsport og golf. Du kan få det hele her uden at gå på kompromis. Sid på den vestvendte terrasse og nyd udsigten til de smukke grønne områder, den flotte aftenhimmel, aftensol og solnedgang. På samme tid, er der kun 300m til stranden, 900m til Rungsted Havn med butikker, hyggelige restauranter, 750 m til Rungsted Kyst Station med direkte adgang til København og kun 850m til Rungsted Skole. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Boganisvej 11, 2960, Rungsted Kyst
Billede af 1. sal fra Boganisvej 11, 2960, Rungsted Kyst

Mere om boligen

Udsigt i fokus

Villaen er indrettet med rummelige opholdsrum på begge etager, så der er rig mulighed for i fællesskab at nyde den smukke udsigt. Stuen på 1. sal indbyder til hygge og samvær med den hyggelige pejs i de mørke aftentimer, mens det store glasparti invitere solen og lyset ind i dagtimerne. I stueetagen byder boligen på et velindrettet køkken-alrum. Køkkenet er fra 2012 og her kan du underholde gæsterne ved køkken-øen mens du selv nyder udsigten.

Et rummeligt hjem

Foruden de skønne opholdsrum har boligen hele fem værelser, så der er plads til hele familien, samt evt. hjemmekontor, hobbyrum eller lignende - mulighederne er mange. På begge etager er der badeværelse, hvoraf det ene er fra 2022. Endelig er der et bryggers, som er praktisk placeret i forlængelse af køkkenet og flere depotrum, som understreger hjemmets rummelighed.

Omgivelserne i fokus

Omgivelserne kommer allerbedst i spil fra altanen med glasafskærmning. Altanen og haven orienterer sig solrigt mod sydvest. Haven er indretter med flere forskellige terrassemiljøer og en plan græsplæne. En varieret beplantning skærmer af mod naboerne mens haven er holdt åben mod engen og Rungsted Hegn som kan ses i baggrunden. Huset ligger en kort gåtur fra både Øresund, stranden, Rungsted havn, indkøb og Rungsted Kyst Station.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Thomas Hølmer
KontaktThomas HølmerLokalBolig Hørsholm
20 37 90 10

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 26-X0002161

Økonomi

Kontantpris10.450.000 kr.
Udbetaling525.000 kr.
Mdl. ejerudgifter7.662 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift59.463 kr.
Netto ekskl. ejerudgift48.324 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal231 m²
Grundareal1.233 m²
Værelser inkl. stuer7
Etager2
Byggeår1971
EnergimærkeC

Andre bygninger

Carport30 m²
Udhus12 m²