Villa

Tromsøvej 11

6950 Ringkøbing
Boligareal190 m²
Grundareal3.804 m²
Værelser inkl. stuer6
EnergimærkeC

Solgt

Solgt på 77 dageLokalBolig Ringkøbing

Velindrettet villa nær indkøbsmuligheder og skole

I vil falde godt til i Ringkøbing, hvor I kommer til at bo fordelagtigt nær indkøb og skole, ligesom I kan cykle til fjorden. Det er på samme vis en meget velindrettet villa, som bliver jeres base, og I får hele fire værelser, hvoraf ét er et lækkert forældresoveværelse, mens et andet er ideelt til hjemmekontoret. Vinkelstuen i stueplan og stuen ovenpå bliver ligeledes skønne samlingspunkter, og udendørs er der flere oaser til ophold i solen. Der er også en tilbygning med flere muligheder. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Tromsøvej 11, 6950, Ringkøbing
Billede af 1. sal fra Tromsøvej 11, 6950, Ringkøbing

Mere om boligen

Plads til samvær

I køkkenet kan I arrangere en lille spisekrog til morgenmaden, mens vinkelstuen rummer de bløde møbler og langbordet, der samler jer om højtider og fødselsdage. Er det varmt, står terrassedøren åbent, så I kan smutte direkte ud i solen. Ovenpå er der endnu en stue, som nemt kan indrettes til flere formål.

Mange værelser

Forældresoveværelset har badeværelse en suite og lige ved siden af er der et walk-in-closet, ligesom I har et ideelt kontor i stueplan. Inden I går ovenpå, skal I se bryggerset og husets andet badeværelse. Førstesalen giver jer yderligere to værelser, som kan blive en fin børneafdeling.

Stor, flot have

I vil elske de grønne rammer udendørs, som er opvoksede, frodige og solrige, ligesom I har flere terrasser, så I altid kan finde solen. Foruden nogle ugenerede oaser omgivet af blomster, buske og træer er der også nogle fine tilbygninger, som I kan anvende til flere ting.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Thor Bøndergaard
KontaktThor BøndergaardLokalBolig Ringkøbing
30 73 99 95

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 55-X0001330

Info

BoligtypeVilla
Boligareal190 m²
Grundareal3.804 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager2
Byggeår1947
EnergimærkeC

Andre bygninger

Udhus85 m²
Garage65 m²
Udhus90 m²