Villa

Klostervej 40

6950 Ringkøbing
Kontantpris1.398.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter1.023 kr.
Boligareal178 m²
Grundareal520 m²
Værelser inkl. stuer6
EnergimærkeC
LokalBolig Ringkøbing

Flot familievilla tæt på skole, indkøb og daginstitution i Kloster

Der er godt bolignyt på Klostervej 40, hvor en rummelig villa på 178 kvm netop nu udbydes til salg. Her kan I se frem til at bosætte jer i indbydende og velholdte rammer på tværs af store opholdsrum, fem værelser og meget andet. Grunden løber op i 520 kvm, og fra haven er der en smuk udsigt over det åbne marklandskab. Velkommen til Kloster, byen mellem hav og fjord, midt i Naturens Rige. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Klostervej 40, 6950, Ringkøbing
Billede af 1. sal fra Klostervej 40, 6950, Ringkøbing

Mere om boligen

Opholdsmiljøer

Det ene afsnit af stueplanet består af de sociale rum med et behageligt flow mellem køkken-alrum og stue. Køkkenet er veludstyret med masser af opbevaringsplads i de hvide skabselementer, og takket være den megen albuerum er der også rig mulighed for at være flere om madlavningen. Videre kommer I til stuen med store vinduespartier og et pænt gulv.

Fem værelser

Et rummeligt badeværelse er også en del af stueplanet. Her får I bruseafsnit, ovenlysvindue og god plads til vaskefaciliteterne og tøjopbevaring. Et stort og spændende værelse med egen indgang runder etagen af, så går I med en drøm om at drive egen frisørsalon, atelier, loppemarked eller lignende, er der gode muligheder for det. Fra husets entre fører trappen jer videre til førstesalen og hvor I finder de resterende fire værelser. Plads og indretningsmuligheder er med andre ord ikke en mangelvare.

Terrassemiljø med udsigt

Det meste af haven er anlagt med fliser, og fra terrassemiljøet får I virkelig smæk for skillingen, hvad angår udsigten med gule rapsmarker, så langt øjet rækker. I har også et lille græsareal, garage og fine parkeringsmuligheder. Husets facade gennemgik i 2019 en forvandling, hvor den blev net-pudset med stor omtanke for at bevare husets oprindelige detaljer og charme.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Mikkel Boje Middelhede
KontaktMikkel Boje MiddelhedeLokalBolig Ringkøbing
30 73 55 05

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 55-X0001282

Økonomi

Kontantpris1.398.000 kr.
Udbetaling70.000 kr.
Mdl. ejerudgifter1.023 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift8.148 kr.
Netto ekskl. ejerudgift6.508 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal178 m²
Grundareal520 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager2
Byggeår1910
EnergimærkeC

Andre bygninger

Garage28 m²