Billede af boligen

Aage Beks Vej 15

8920 Randers NVLækker villa velplaceret i Randers NV

Det er centralt i Randers, mellem Over Hornbæk og centrum, at I finder denne lækre villa, der er gennemgribende renoveret. Forbedringerne begyndte i starten af 2010’erne, og de seneste er foretaget i omtrent 2021. Mere eller mindre alt er omgjort, og det ses udefra med facaden, der er armeret og hvidmalet, og enkelte vinduer og døre er skiftet. Kælderen har også fået den store tur, så den nu er aldeles brugbar, og så er man overgået til en luft-til-vand-varmepumpe. Haven er ligeledes blevet opdateret. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Aage Beks Vej 15, 8920, Randers NV
Billede af 1. sal fra Aage Beks Vej 15, 8920, Randers NV
Billede af kælder fra Aage Beks Vej 15, 8920, Randers NV

Mere om boligen

Nydelig stil

Hallen slår straks tonen an med det flotte gelænder i hvid med det mørke, kontrasterende tæppe på trappen. Videre prydes opholdsmiljøet med køkken-alrummet og de to stuer af sildebensparket, som står smukt til stuk og roset, der alt sammen fremhæves af det flotte lysindfald fra flere vinkler. Køkkenet emmer af nordisk minimalisme, og stuen har terrassedøre.

Gennemført

Førstesalens tre værelser har hver sin altan, og to værelser har tilmed adgang til et walk-in-closet. På samme etage finder I badeværelset. I stueplan er der et gæstetoilet, og så er der under renoveringen også etableret et toilet i kælderen. Sidstnævnte har fået fornyet rør og radiatorer, og I får hertil et bryggers med brusebad samt fire disponible rum.

Stunder i de fri

Glæd jer til at tage plads på træterrasserne, hvor den ene er hævet og i forbindelse med opholdsmiljøet. Der er også flisebelægning, så vedligeholdet er nemt, mens de enkle bede og græsplænen bidrager til stemningen og giver plads til leg.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Randers
KontaktLokalBolig Randers Hospitalsgade 10, c, 8900 Randers C
78 70 70 76

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 60-X0000515

Økonomi

Kontantpris4.248.000 kr.
Udbetaling215.000 kr.
Mdl. ejerudgifter3.475 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift24.452 kr.
Netto ekskl. ejerudgift19.423 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal167 m²
Grundareal1.112 m²
Kælderareal89 m²
Værelser inkl. stuer6
Byggeår1939
EnergimærkeC

Andre bygninger

Garage19 m²