Villa

Hjortetakken 13

5250 Odense SV
Boligareal162 m²
Grundareal592 m²
Værelser inkl. stuer5
EnergimærkeA2015

Solgt

Solgt på 94 dageLokalBolig Dalum-Hjallese ApS

Nybygget kvalitetsvilla, der matcher børnefamiliens boligdrømme

Vil I have nybyg, men uden selv at skulle stå for opførelsen, så er løsningen denne lækre villa fra 2021, hvor hele byggeprocessen er minutiøst gennemgået af professionelle fagfolk. Plantegningen matcher børnefamiliens boligdrømme med forældreafdeling, børneværelser, kontor og et åbent køkken-alrum, mens haven giver plads til leg, grillmiddage og børnefødselsdage. Placeringen i Bellinge er også ideel med gåafstand til skole, pasningstilbud og sport for hele familien. På blot et kvarter når I centrum af Odense, mens motorvejen dukker op efter fem minutter bag rattet. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Hjortetakken 13, 5250, Odense SV

Mere om boligen

Kvalitet hele vejen igennem

Det er ikke kun grundplanen, som er en genistreg, for der er tænkt på alle jeres behov, når det kommer til interiør og indretning. Således har Schmidt Køkkener stået for stort set alt inventar, ligesom der er centralstøvsuger og BWT-anlæg. Bemærk også, at der er varmeveksler, hvilket ikke ses i mange boliger, og endelig får I gulvvarme i hele huset.

Oplev boligen

Køkken-alrummet med loft til kip er den første oplevelse, som venter jer, når I ser huset første gang. I spiseafdelingen er der plads til et langt spisebord, med plads til den store familie og mange gæster. Rummet kan åbnes op til to terrasser, og på samme vis er den tilstødende stue knyttet til havemiljøet. I forbindelse med køkkenet har det været en prioritet at få plads til et funktionelt lille depotrum - husets praktiske gemmested. Forældrene får et stort soveværelse med badeværelse, og børneafsnittet består af to værelser og et badeværelse, ligesom boligen har et kontor og et praktisk bryggers.

Plug & Play

Både hus og have er en fed plug & play-løsning, og udendørs er rammerne også skræddersyet til samvær og hygge i solen med flere terrasser, hvoraf én er overdækket. Græsplænen er nem at holde og giver plads til leg, og fortil i carporten er der trukket strøm under fliserne, hvis I vil tilføje en ladestander.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Dalum-Hjallese
KontaktLokalBolig Dalum-HjalleseFaaborgvej 20 , 5250 Odense SV
31 57 55 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 52-X0002188

Info

BoligtypeVilla
Boligareal162 m²
Grundareal592 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår2021
EnergimærkeA2015

Andre bygninger

Integreret carport40 m²
Integreret udhus8 m²
Billede af set fra haven fra Hjortetakken 13, 5250, Odense SV
Billede af overdækket terrasse fra Hjortetakken 13, 5250, Odense SV
Billede fra Hjortetakken 13, 5250, Odense SV
Billede af køkken fra Hjortetakken 13, 5250, Odense SV
Billede af køkken fra Hjortetakken 13, 5250, Odense SV
Billede fra Hjortetakken 13, 5250, Odense SV

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen