Villa

Solsiden 7

3540 Lynge
Boligareal259 m²
Grundareal714 m²
Værelser inkl. stuer7
EnergimærkeA2010

Solgt

Denne bolig er solgtLokalBolig Allerød ApS

Istandsat familievilla med skøn udsigt i Lynge

Med nøglerne til Solsiden 7 får I en tryg ramme om hverdagen. Med 379 etagemeter har I således masser af rum til hele familien, hvorfor villaen er velegnet til den store, sammenbragte familie. Inden døre kan I se frem til lyse opholdsrum, tre fine værelser og flere muligheder for hobbyrum. Som prikken over i’et bosætter I jer på en blind vej tæt på alt, så I kommer ikke til at mangle noget i hverdagen. Velkommen til Solsiden 7. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Solsiden 7, 3540, Lynge
Billede af kælder fra Solsiden 7, 3540, Lynge

Mere om boligen

Plads til familiesamvær

Boligens hjerterum udgøres af opholdsmiljøet, hvor hele familien let kan samles på tværs af dagens aktiviteter. Her prydes stuen af brede vinduespartier, der sikrer et behageligt lysindfald hele dagen. Mens stuen kan indrettes som en hyggelig dagligstue, kan der i køkken-alrummet nemt etableres en spisestue i forlængelse af det flotte køkken med albuerum til madlavningen.

Velindrettet planløsning

I stueplan finder I tre værelser samt et dejligt badeværelse med både bruseniche og badekar. Etagen rummer desuden et gæstetoilet. På nederste etage har I et ekstra badeværelse med sauna foruden et bryggers, viktualierum, en stue/aktivitetsrum, et værelse og to disponible rum. Hernede får I mange anvendelsesmuligheder, hvor I eksempelvis kan indrette motionsrum, hobbyrum eller kontor. Her er også indgang/udgang.

Nyd solen på terrassen

Udelivet får fortrinlige betingelser på den solrige terrasse, der løber langs stuen i stueplan. Her får I glæde af solen det meste af dagen, mens I kan betragte udsigten over området. Dertil giver de overdækkede terrasser i kælderplan både skygge og læ til årets varmeste dage.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Thomas Ellersgaard Korshavn
KontaktThomas Ellersgaard KorshavnLokalBolig Allerød
21 26 56 70

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 03-X0001223

Info

BoligtypeVilla
Boligareal259 m²
Grundareal714 m²
Kælderareal200 m²
Værelser inkl. stuer7
Etager2
Byggeår1966
EnergimærkeA2010

Andre bygninger

Udhus9 m²
Billede fra Solsiden 7, 3540, Lynge
Billede fra Solsiden 7, 3540, Lynge
Billede fra Solsiden 7, 3540, Lynge
Billede fra Solsiden 7, 3540, Lynge
Billede fra Solsiden 7, 3540, Lynge
Billede fra Solsiden 7, 3540, Lynge

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen