Villa

Bygmarken 7

3540 Lynge
Boligareal181 m²
Grundareal800 m²
Værelser inkl. stuer5
EnergimærkeD

Solgt

Denne bolig er solgtLokalBolig Allerød ApS

Højt placeret villa i gåafstand til Lynge Skole

Flytter I ind på Bygmarken 7, får I trygge rammer om hverdagen. Her bosætter I jer nemlig på en lukket vej, hvorfra I kan gå til de fleste ting, så dagligdagen bliver både nem og bekvem. Den velholdte etplansvilla rummer plads til hele familien med et vældigt opholdsmiljø og tre værelser, og udenfor samler den velanlagte have jer om fine stunder i sommersolen. Som prikken over i’et ligger huset tilmed højt i terrænet og tilbagetrukket fra vejen. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Bygmarken 7, 3540, Lynge

Mere om boligen

Opholdsområderne

Familien får fortrinlige betingelser i det store stuemiljø, der snildt kan opdeles i spisestue og opholdsstue. Her får I hurtigt etableret hyggelige sektioner til afslapning og måltider. Brændeovnen bidrager med hjemlig hygge, mens de markante vinduespartier beriger rummet med gavmilde lysindfald. Med terrassedøre på hver side af stuen rykker I let samværet udenfor. Køkkenet ligger særskilt.

Veldisponeret planløsning

Det ene værelse ligger for sig selv og er oplagt som soveværelse, mens de resterende to ligger samlet i modsatte ende af boligen. Dertil er der et badeværelse med hjørnebadekar og et gæstetoilet foruden et vaskerum, bryggers og viktualierum.

Udemiljøet

Med terrasseområder mod både nord og syd kan I finde en plads i solen såvel som skyggen fra morgen til aften. Her nyder I ugeneret udelivet, mens børnene leger i haven, der byder på enkle bede, en plan græsplæne og flere hyggekroge. Fra den ene terrasse er der ydermere et skønt kig til havens dam og vandløb, der skaber en idyllisk baggrund.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Thomas Ellersgaard Korshavn
KontaktThomas Ellersgaard KorshavnLokalBolig Allerød
21 26 56 70

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 03-X0001629

Info

BoligtypeVilla
Boligareal181 m²
Grundareal800 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår1964
EnergimærkeD

Andre bygninger

Carport28 m²
Udhus16 m²
Billede fra Bygmarken 7, 3540, Lynge
Billede af terrasse fra Bygmarken 7, 3540, Lynge
Billede af terrasse fra Bygmarken 7, 3540, Lynge
Billede fra Bygmarken 7, 3540, Lynge
Billede fra Bygmarken 7, 3540, Lynge
Billede fra Bygmarken 7, 3540, Lynge

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen