Villa

Bakkedraget 27

6940 Lem St
Kontantpris1.398.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter1.626 kr.
Boligareal233 m²
Grundareal918 m²
Værelser inkl. stuer6
EnergimærkeC
LokalBolig Ringkøbing

Stor, velholdt villa i Lem

På en lukket vej i Lem ligger dette rummelige hus, som passer perfekt til den store eller eventuelt sammenbragte familie. Dette skyldes, at der er fundet plads til hele syv værelser i hjemmet, og derudover er der to stuer, to badeværelser, et køkken og et bryggers. Villaen har et nyere tag, og er derudover delvist renoveret, blandt andet med et pænt køkken. Beliggenheden placerer jer tæt på alle hverdagens fornødenheder, så familielivet får optimale betingelser. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Bakkedraget 27, 6940, Lem St
Billede af 1. sal fra Bakkedraget 27, 6940, Lem St

Mere om boligen

Samlingspunktet

Der er taget højde for at skabe synergi mellem opholdsrummene i hjemmet med åben forbindelse mellem de to stuer og køkkenet. Stuernes størrelser gør det let at indrette dem henholdsvis til sofaarrangementet og til langbordet. Endelig er det nyere køkken ganske rummeligt, og mængden af bordplads gør det oplagt at samarbejde om tilberedning af måltiderne.

Talrige værelser

Husets helt store force er de mange værelser, hvilket tilfredsstiller de fleste familiekonstruktioner. To af værelserne er at finde i stueetagen sammen med et badeværelse, der er udstyret med et badekar. Værelsesafdelingen ovenpå byder på endnu et badeværelse og fem værelser, og det største kan bruges som et ekstra opholdsmiljø. Herfra er der udgang til en solrig altan.

Udemiljøet

Glæd jer til havefester og grillaftener i den solrige have rundt om huset. På den sydlige side af huset er der en stor terrasse, der er skærmet for vinden både fra øst og vest, så I kan være uforstyrrede. Haven er anlagt i en vedligeholdelsesnem stil med en græsplæne indrammet af hæk. Afslutningsvis bør den murede garage nævnes.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Ringkøbing
KontaktLokalBolig RingkøbingNygade 28, c, 6950 Ringkøbing
97 32 32 33

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 55-X0001203

Økonomi

Kontantpris1.398.000 kr.
Udbetaling70.000 kr.
Mdl. ejerudgifter1.626 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift8.110 kr.
Netto ekskl. ejerudgift6.478 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal233 m²
Grundareal918 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager2
Byggeår1974
EnergimærkeC

Andre bygninger

Garage32 m²
Udhus12 m²
Billede af set fra haven fra Bakkedraget 27, 6940, Lem St
360 arrow

Oplev boligen i 3D

Din egen virtuelle fremvisning