Billede af boligen

Zicavej 3

2930 KlampenborgUnik beliggenhed i Klampenborg nær Øresundskysten

Velkommen til Zicavej 3 i det charmerende Klampenborg - en skøn ejendom, der byder på enestående plads og en solrig have. Beliggende på den eftertragtede Zicavej, er du kun få skridt fra Øresundskysten, Skovshoved og den naturskønne Dyrehaven. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Zicavej 3, 2930, Klampenborg
Billede af 1. sal fra Zicavej 3, 2930, Klampenborg
Billede af kælder fra Zicavej 3, 2930, Klampenborg

Mere om boligen

Det lyse indeklima

Denne bolig er indrettet på en pragtfuld grund, hvor solen skinner dagen lang og skaber de perfekte rammer for udendørs aktiviteter. Når du træder ind i boligen, bydes du velkommen af den rummelige entré, hvorfra du kan tilgå den store teenageafdeling eller omdanne den til et funktionelt hjemmekontor. I øjeblikket fungerer rummet som en hyggelig samlingsplads med hjemmebar.

De mange opholdsrum

Entréen har også direkte adgang til en hyggelig gårdhave samt et gæstetoilet, der er praktisk for besøgende. Køkkenet, der er udført af snedkermestre, er i åben forbindelse med spisestuen og fører videre til en dejlig opholdsstue eller tv-stue. Fra denne stue er der trapper ned til en endnu større stue/pejsestue, der oversvømmes af naturligt lys og fører ud til den sydvendte have.

Værelser til hele familien

På første sal finder du to velindrettede børneværelser, et rummeligt forældresoveværelse og et nydeligt badeværelse, der opfylder familiens behov. Kælderetagen imponerer med to store opholdsrum med flotte klinkegulve og en effektiv udluftning, der sikrer et behageligt indeklima. Her finder du også et vaskerum/badeværelse med vaskemaskine og gasfyr.

Den smukke have

Haven omkranser ejendommen og byder på idylliske solkroge og flere terrasser. Her kan du tilbringe mange afslappende timer i privatlivets fred. Boligen på Zicavej 3 er den perfekte kombination af charme, funktionalitet og beliggenhed. Lad denne skønne ejendom danne rammen om dit nye liv i Klampenborg.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Charlottenlund
KontaktLokalBolig CharlottenlundJensløvsvej 1 , 2920 Charlottenlund
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 44-X0001199

Økonomi

Kontantpris15.995.000 kr.
Udbetaling800.000 kr.
Mdl. ejerudgifter9.401 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift90.976 kr.
Netto ekskl. ejerudgift73.762 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal162 m²
Grundareal574 m²
Kælderareal66 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager3
Byggeår1931
EnergimærkeF

Andre bygninger

Integreret garage34 m²