Villa

Klemmenstrupvej 44

4600 Køge
Kontantpris4.495.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter3.792 kr.
Boligareal189 m²
Grundareal949 m²
Værelser inkl. stuer5
EnergimærkeC
LokalBolig Køge ApS

Velkomponeret villa med lækre detaljer

I Hastrup står denne attraktive villa, der på alle ledder og kanter præsenterer sig som et sandt drømmehjem for børnefamilien. I kan her se frem til en fremragende planløsning, hvor der er plads til børn såvel som voksne, og med imponerende opholdsrum og adskillige finesser, der ikke sådan lige er til at glemme, vil I hurtigt finde jer til rette i de nye omgivelser. Og hvad angår omgivelserne i et lidt bredere perspektiv, så er der heller ikke en finger at sætte på den fortræffelige beliggenhed. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Klemmenstrupvej 44, 4600, Køge

Mere om boligen

Stuen og køkkenet

I midten af huset finder I de to opholdsrum. Her kommer I til at tilbringe mange stunder som familie, og så er det bestemt ikke uvæsentligt, at forholdene er lækre og indbydende. I stuen er loftet ført til kip, og ind gennem vinduerne modtages et rigt og behageligt lysindfald. Via franske døre er der forbindelse til alrummet, hvor køkkenet toner frem i et skarpt design.

En perfekt rumfordeling

I får glæde af hele 189 kvadratmeter. De udfolder sig i et plan, og foruden de to opholdsrum tilgodeses I af hele fire værelser. De tre ligger ved fordelingsgangen, og et af disse har tilmed adgang til et walk-in-closet. Et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers er samme sted.

En skøn have

Når sommeren for alvor rammer landet, er det guld værd at kunne trække udenfor. Her er lys og frisk luft, og i jeres fremtidige have er der tilmed fabelagtige betingelser for både boldspil, leg og afslapning. Sidstnævnte kan foregå på terrasserne, mens plænen er ideel til et hav af formål. Grunden er overkommelig at passe. Integreret i villaen ses desuden flere disponible rum, og ved indkørslen er der plads til at parkere bilerne.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Køge
KontaktLokalBolig KøgeTorvebyen 9 , 4600 Køge
56 63 03 39

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 27-X0002405

Økonomi

Kontantpris4.495.000 kr.
Udbetaling225.000 kr.
Mdl. ejerudgifter3.792 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift25.851 kr.
Netto ekskl. ejerudgift20.645 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal189 m²
Grundareal949 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår1969
EnergimærkeC

Andre bygninger

Garage35 m²