Billede af boligen
Under salg

Vasevej 5A

2840 Holte



Unik Holtevilla med et fantastisk potentiale

For enden af privat vej fører indkørslen ind til stor P-plads, dobbelt garage på 45 m2 og redskabsskure. Et par trin op fra gårdspladsen afslører ejendommen fra 1931 (ombygget 1971), sig med 2 separate huse bundet sammen af 2 store terrasser med lækroge, udsigtspunkter, frugttræer og bede. Alt sammen velanlagt og smukt vedligeholdt - en ægte Holte-villa fra dengang ordet "kvalitet" betød gode materialer og godt håndværk. Beliggende med kort afstand til Rude Skov, Vaserne, skoler, institutioner og alle indkøbsmuligheder, mangler man intet her. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Vasevej 5A, 2840, Holte
Billede af 1. sal fra Vasevej 5A, 2840, Holte
Billede af garage fra Vasevej 5A, 2840, Holte

Mere om boligen

Boligens stueplan

Ejendommens 2 bygninger indeholder tilsammen 328 etagemeter. Hovedhuset på 199 m2 fremstår med en imponerende håndværksmæssig detaljerigdom i form af småsprossede vinduer i nærmest uforgængeligt kernetræ, franske døre og herskabelige stuer, højt til loftets udskårne egetræsbjælker og med smukke, massive egetræs sildebensparketgulve. I stueplan desuden køkken, badeværelse og soveværelse med masser af skabsplads. Fra indgangspartiet i stueplan går trapper til 1. sal og til underetage ad specialdesignet trappe i stort set uforgængeligt, afsyret teaktræ. Ejendommen har kun haft tre ejere gennem årene, der alle har næret stor kærlighed og omsorg for huset, der derfor fremstår utroligt velholdt inden døre.

Førstesalen og kælder

Førstesalen indeholder toilet og 3 hyggelige værelser, hvor stilen med loftsbjælker er videreført. Også her med masser af skabsplads. Her findes også indgang til det store loftsrum, som næsten kalder på at blive udnyttet til bolig - eller blot som i dag er en guldgrube af de nostalgiske skatte, man samler gennem årene. I underetagen på 80 m2 ligger den store billardstue, som med et snuptag fungerer som en munter gildesal. Her finder du også vaskekælder, værksted og flere disponible rum. Endelig er der fra kælderen adgang til husets underjordiske beskyttelsesrum installeret under 2. verdenskrig (fx vinkælder etc.)

Haveanlægget og anneks

Haveanlægget på husets sydside er i fordums tid anlagt af Tivoligartneren for husets tidligere ejer med fliser og nedsænkede blomsterbede. Ejendommens anden selvstændige bygning på 58 m2 er med sine 3 værelser - mellemgang, bad, tekøkken og separat toilet - ideel til mange formål lige fra teenagebolig til kontor, klinik, studie etc. Endnu en fordel ved denne ejendom er, at den som en af de få i nabolaget er godkendt til erhvervsbrug.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Frederik Bjørling
KontaktFrederik BjørlingLokalBolig Holte
92 82 00 70

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 28-X0001610

Økonomi

Kontantpris7.995.000 kr.
Udbetaling400.000 kr.
Mdl. ejerudgifter6.668 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift44.405 kr.
Netto ekskl. ejerudgift36.310 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal199 m²
Grundareal1.580 m²
Kælderareal80 m²
Værelser inkl. stuer8
Etager3
Byggeår1931
EnergimærkeF

Andre bygninger

Bygning til kontor58 m²
Billede fra Vasevej 5A, 2840, Holte
Billede fra Vasevej 5A, 2840, Holte
Billede fra Vasevej 5A, 2840, Holte
Billede fra Vasevej 5A, 2840, Holte
Billede fra Vasevej 5A, 2840, Holte
Billede fra Vasevej 5A, 2840, Holte

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen