Billede af boligen

Frederikslundsvej 39

2840 HolteStorslået villa i anden række til Furesøen

Velkommen til Holte. Her skal I præsenteres for en ejendom, der excellerer med sin beliggenhed såvel som indretning. Matriklen ligger nemlig i anden parket til Furesøen og klos op ad Frederikslund Skov, hvilket resulterer i en fremragende udsigt, som takket være et tinglyst servitut ikke kan spoleres. Det charmerende hus fra 1922 er gennemrenoveret og udvidet med en tilbygning i 2020, så I samlet set overtager 360 etagemeter i en usandsynlig lækker stand og med en træfsikker æstetik. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Frederikslundsvej 39, 2840, Holte

Mere om boligen

Stil og stemning

Det er få boliger, der formår at gå den svære balancegang mellem oprindelig charme og nutidig komfort. Netop her er sammensmeltningen mellem det gamle og det nye dog gået op i en højere enhed takket være renoveringen og tilbygningen fra 2020. Arkitekt Peter Bysted har stået for stregerne, og resultatet taler i virkeligheden for sig selv.

Komfort og klasse

Alt fremstår knivskarpt på tværs af de imponerende opholdsrum, et væld af værelser, tre badeværelser, biograf, vinkælder og meget, meget mere. Køkkenet er eksempelvis fra Invita, mens Dekton står bag den slanke bordplade. Under Kährs-gulvet løber der gulvvarme med Wavin-sensor, og i loftet pryder akustiklofterne fra Farmacell. Endelig bør ventilationsanlæg, blødgøringsanlæg og Vølund-varmepumperne også fremhæves.

Udemiljøet

Grunden er skrånende ned mod søen, hvilket giver et langt kig ud over naturen med Yachtklubben og Jægerhuset i det fjerne. Når dagen går på hæld, har I tilmed udsyn til en perfekt solnedgang mod vest. Haven er nem at passe, og alt udendørs træbeklædning er eksempelvis af gedigent cedertræ. I får også del i en fælles søgrund.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Kristian Kofoed
KontaktKristian KofoedLokalBolig Holte
69 13 28 40

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 28-X0001634

Økonomi

Kontantpris22.500.000 kr.
Udbetaling1.125.000 kr.
Mdl. ejerudgifter15.434 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift128.599 kr.
Netto ekskl. ejerudgift105.058 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal248 m²
Grundareal1.220 m²
Kælderareal170 m²
Værelser inkl. stuer8
Etager1
Byggeår1922
EnergimærkeB

Andre bygninger

Carport18 m²
Integreret udestue11 m²