Villa

Kragenæsvej 15

2730 Herlev
Kontantpris5.795.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter3.995 kr.
Boligareal132 m²
Grundareal754 m²
Værelser inkl. stuer5
EnergimærkeD
LokalBolig Ballerup og Herlev ApS

Gennemrenoveret og indflytningsklar villa i populært område

Her får I fuld plade, for denne villa er både lys med en sydvendt orientering, gennemrenoveret og indflytningsklar, ligesom beliggenheden nær Herlev bymidtes fristelser giver jer alle fordele. Der er heller ikke langt til skole, pasningstilbud eller sport, og endda skøjtehallen har I nærved, mens I cykler, når I vil en tur i skoven med børnene. Netop børnefamilien får hele ønskelisten opfyldt, da huset har både køkken-alrum og mulighed for et fjerde værelse, foruden de tre, der allerede er i den moderne bolig. Haven er i øvrigt hegnet ind. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Kragenæsvej 15, 2730, Herlev

Mere om boligen

Server aftensmaden i solen

Køkken, alrum og stuen er smeltet sammen, så I kan holde øje med børnene, der har slået sig ned på sofaen, mens der lægges sidste hånd på aftensmaden. Det flotte køkken er opstillet med en praktisk halvø ud mod alrummet, og via stuen kan I tage jeres måltider med ud på terrassen.

Etabler et fjerde værelse

Boligen har for nu tre værelser. Det ene er et forældresoveværelse med skabsvæg, mens de resterende to er fordelt i et oplagt børneafsnit modsat i huset. Mangler I endnu et værelse, kan det ene deles op. I vil også sætte pris på, at der både er badeværelse og toilet til de travle morgener.

Lukket have

Haven er sydvendt, hvilket giver jer en utrolig skøn oase at nyde de varme dage i. Her kommer terrassen helt sikkert i spil, og det er lækkert med det overdækkede afsnit, hvis I vil sidde i skyggen på en meget varm dag. Der er også god plads til leg i haven, som er lukket med hegn, og fortil har I en fin carport.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Nicholas Breum Andersen
KontaktNicholas Breum AndersenLokalBolig Ballerup/Herlev
29 72 33 80

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 32-X0001166

Økonomi

Kontantpris5.795.000 kr.
Udbetaling290.000 kr.
Mdl. ejerudgifter3.995 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift33.223 kr.
Netto ekskl. ejerudgift26.964 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal132 m²
Grundareal754 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår1966
EnergimærkeD

Andre bygninger

Carport36 m²