Billede af boligen

Marienlyst Alle 15B

3000 HelsingørÅbent hus om 6 dage21. juli 2024 • 11:00 - 11:45

Smuk og atmosfærefyldt kvalitetsvilla med enestående udsigt udover byen og med Øresund i horisonten.

Opført i 1930 i tidens allerbedste materialer. Arkitekt Niels Erik Hansen lod denne pragtvilla opføre på toppen af Marienlyst Allé fuldstændig privat og ugenert. Udsigt imponerer hver dag, for blikket kan vandre mod både Kronborg Slot, byens tage, Øresund og Svenskekysten. De nuværende ejere har bevaret atmosfæren og alle de originale detaljer og materialer er intakte. 202 m2 bolig med en optimal planløsning, masser af lysindfald, store højloftede stuer, flotte afhøvlede fyrretræsgulve, stuk og rossetter samt enestående udsigt fra stort set alle rum. Derudover masser af ekstra plads i den højloftede kælderen både i form af vaskefaciliteter, opbevaring og plads til kreativt værksted. Haven i selv er en oplevelse, solskin hele dagen, fuglefløjt og grønt forenes, mens den skønne, solrige terrasse kalder på stille sommerdage. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Marienlyst Alle 15B, 3000, Helsingør
Billede af 1. sal fra Marienlyst Alle 15B, 3000, Helsingør
Billede af kælder fra Marienlyst Alle 15B, 3000, Helsingør

Mere om boligen


En af byens unikke boliger holdt i de oprindelig materialer

Stemningen i boligen er utrolig dejlig takket være loftshøjden, flersidet lysindfald og ikke mindst udsigten. Knastfrie fyrretræsgulve i stuerne og på trappen til første sal er med til at understrege detaljegraden. Det moderne har også gjort sit indtog i form af nyere luft til vand-varmeanlæg og ladestander til elbilen.

Gå på opdagelsen i indretningen

Både køkkenet, spisestuen og den arkitekttegnede havestue har terrassedøre ud mod haven. Dagligstuen bliver et naturligt samlingspunkt højt hævet og med fantastisk lys og udsigt. Ved entréen er et gæstetoilet, og på førstesalen har I et badeværelse og fire værelser, hvoraf to er med franske altaner. Overalt er der fri udsigt udover byen. Den højloftede kælderen er klar med flere muligheder.

Solrige oaser

Ved køkkenet findes en skøn aftenterrasse, ligesom spisestuen er bundet sammen med en sydvendt terrasse. Haven byder på mange smukke indtryk med blomster, buske og træer, mens naturskråningen, der strækker sig ned mod Marienlyst Allé, også bidrager til den helt særlige atmosfære. Naturligvis kan vandet også betragtes fra de solrige rammer.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Kasper Bjerg Pedersen
KontaktKasper Bjerg PedersenLokalBolig Helsingør/Espergærde
44 14 40 80

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 05-X0002579

Økonomi

Kontantpris8.750.000 kr.
Udbetaling440.000 kr.
Mdl. ejerudgifter5.502 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift49.951 kr.
Netto ekskl. ejerudgift39.891 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal202 m²
Grundareal965 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager2
Byggeår1930
EnergimærkeC

Andre bygninger

Carport24 m²
Udhus18 m²
Integreret udestue12 m²