Villa

Herningvej 5

3000 Helsingør
Kontantpris3.099.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter3.149 kr.
Boligareal143 m²
Grundareal512 m²
Værelser inkl. stuer5
EnergimærkeD
LokalBolig Helsingør/ Espergærde ApS

Villa i pæn stand i Jyllandskvarteret

På Herningvej 5 i det dejlige Jyllandskvarter i Helsingør finder I denne indbydende villa med nyere tag, som er i pænt stand og har mange gode kvadratmeter. Hertil får I en skøn grund på 512 kvm med carport. Stueplanet indeholder et værelse, et toilet, et køkken-alrum og to stuer en suite, som suppleres af to værelser og en repos på førstesalen. Endelig kan I se frem til tre disponible rum, et badeværelse og et bryggers i kælderen, der har egen indgang. Mere om boligen...

Plantegning

Kælder

Billede af kælder fra Herningvej 5, 3000, Helsingør
Billede af stueplan fra Herningvej 5, 3000, Helsingør
Billede af 1. sal fra Herningvej 5, 3000, Helsingør

Mere om boligen

Køkken-alrummet og stuen

Køkkenet er udført med hvide fronter i et klassisk design, og spisepladsen for enden omkranses af fine panelvægge med en lille hylde øverst. I stuen strømmer solen ind fra syd og vest, og den ældre, lukkede pejseindsats skaber en hyggelig stemning. Hertil er der havedøre ud til terrassen, hvilket skaber en fin harmoni mellem ude og inde.

Indretningsmulighederne

Værelset i stueplan ligger tæt på gæstetoilettet, og de to værelser på førstesalen har fine, indretningsvenlige størrelser. Kælderens pæne stand giver jer endnu flere muligheder, og gennem det lyse bryggerset er der direkte adgang til badeværelset, som har klassiske fliser og et højt placeret vindue til udluftning.

Den charmerende have

Haven er anlagt med græsplæne og en masse fin beplantning, som skaber en hyggelig stemning. For enden af indkørslen står en carport, og i den solrige baghave har I et drivhus til de grønne fingre. Endelig har I virkelig dejlige rammer til udendørslivet på den overdækkede terrasse, som tilgås via stuen.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Frederik Lysgaard
KontaktFrederik LysgaardLokalBolig Helsingør/Espergærde
41 66 57 66

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 05-X0002483

Økonomi

Kontantpris3.099.000 kr.
Udbetaling155.000 kr.
Mdl. ejerudgifter3.149 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift17.894 kr.
Netto ekskl. ejerudgift14.287 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal143 m²
Grundareal512 m²
Kælderareal75 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager2
Byggeår1954
EnergimærkeD