Billede af boligen
Solgt

Lille Strandvej 20B

2900 Hellerup



Solgt på 46 dageLokalBolig Hellerup ApS

Skovserstemning få skridt fra Øresund

På én af Hellerups mest hyggelige sundveje finder I denne stemningsfyldte villa, der er omkranset af en solrig sydvendt have. Lyset strømmer ind i de store vinduespartier fra gulv til loft og villaen fremstår velholdt og indflytningsklar. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Lille Strandvej 20B, 2900, Hellerup
Billede af 1. sal fra Lille Strandvej 20B, 2900, Hellerup

Mere om boligen

Lyse og åbne opholdsmiljøer

Køkkenet er udført med hvide, grebsfrie fronter, og den fantastiske lofthøjde og de store ovenlysvinduer skaber en helt eminent rumfornemmelse. Den åbne forbindelse til stuen sørger for et indbydende rumforløb, hvor I kan være sammen på tværs af aktiviteter og der er store vinduespartier mod den sydvendte have.

Værelserne og badet

De to værelser har en god indretningsvenlig størrelse, så I nemt får skabt de rumfunktioner, som I drømmer om. På badeværelset er der et stort bruseafsnit, fine grønne mosaikfliser og plads til vaskefaciliteter.

Hyggelig solrig have med stort anneks

Det bliver ikke meget bedre. I får nogle særdeles skønne udearealer, hvor der er plads til leg og afslapning på den store græsplæne. Flere steder pryder flot beplantning, og på træterrassen kan solen nydes i fulde drag. Dertil er der et rigtig fint anneks, der er oplagt til teenager/gæsteværelse eller som kontor.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hellerup
KontaktLokalBolig HellerupStrandvejen 130, c, 2900 Hellerup
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 13-X0001529

Info

BoligtypeVilla
Boligareal122 m²
Grundareal1.184 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår1885
EnergimærkeC