Billede af boligen

Gøgevang 64

2970 HørsholmÅbent hus om 5 dage23. juni 2024 • 09:00 - 14:30

Arkitekttegnet villa midt i Folehaven

Denne villa blev i 2005 total renoveret og ombygget i samarbejde med arkitekt Werner Mathies, med fokus på dagligdag og dagslys, resultatet taler for sig selv, en unik rumfornemmelse og æstetisk i særklasse. Arkitekten har skabt eet fantastisk lysindfald i huset, som set udefra ligner en klassisk etplansvilla, bortset fra det udtryksfulde zinktag. Når man træder indenfor, udfolder rummene sig på imponerende vis, her er aldrig mørkt i denne villa, selv på en gråvejsdag fonemmes dagslyset. Huset byder også på en Smart-home installation, med bla. IHC hvor I med mobiltelefonen kan styre varme, lys og vinduer. Vinduerne er henholdsvis Velfac og Velux, og de er udskiftet under istandsættelsen, ligesom alt andet er det. Huset ligger i det eftertragtede Folehavekvarter i Hørsholm med kort afstand til skov og by. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Gøgevang 64, 2970, Hørsholm
Billede af Øverste plan fra Gøgevang 64, 2970, Hørsholm

Mere om boligen


Sanserne forkæles

Lysindfaldet er et resultat af ovenlysets placering og de mange terrassedøre, som trækker lyset ind i huset og skaber harmoni med haven og udearealet. Køkkenet er fra Boform med bordplader i Corian og stål, med gas- og induktionskogeplade. De smukke plankegulve fra Dinesen i fulde længder og den tosidede pejseindsats sætter prikken over i'et. Boform har leveret skabe til alle rum i huset, ligesom alle armaturer er i børstet stål fra Vola, der er virkeligt ikke gået på kompromis med kvalitet og materialevalg i denne villa.

En optimal indretning

Planløsningen byder på tre værelser samlet i en soveafdeling, og det ene har adgang til et integreret hems med ståhøjde og ligeledes med Velux ovenlys, hvilket åbner for mange muligheder. I samme område findes det rummelige badeværelse, badekar med direkte udkig til himlen, bruseniche og to håndvaske. Endelig byder boligen på et bryggers og endnu et badeværelse med bruser, alt sammen med Boform skabe.

Sommer i det fri

Udelivet på den vestvendte terrasse kan nemt forveksles med ferieophold i det sydlige Europa, og når skydedørene til køkkenet er åbne integreres terrassen til køkkenet. Beplantningen betyder at man kan være helt ugeneret på terrassen. Terrassen omfavner huset, så der er morgen sol på den sydlige del og eftermiddag og aftenssolen på den store vestlige terrasse. Haven er fuld af stemning med orangeri og en varieret gammel beplantning.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hørsholm
KontaktLokalBolig HørsholmRungstedvej 20 , 2970 Hørsholm
45 76 50 30

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 26-X0002390

Økonomi

Kontantpris10.595.000 kr.
Udbetaling530.000 kr.
Mdl. ejerudgifter6.886 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift60.541 kr.
Netto ekskl. ejerudgift49.202 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal180 m²
Grundareal936 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager1
Byggeår1962
EnergimærkeC

Andre bygninger

Carport32 m²
Billede af set fra haven fra Gøgevang 64, 2970, Hørsholm
Billede fra Gøgevang 64, 2970, Hørsholm
Billede fra Gøgevang 64, 2970, Hørsholm
Billede af stue fra Gøgevang 64, 2970, Hørsholm
Billede af spisestue fra Gøgevang 64, 2970, Hørsholm
Billede af spisestue fra Gøgevang 64, 2970, Hørsholm

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen