Villa

Byvænget 3

4652 Hårlev
Kontantpris1.495.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter2.093 kr.
Boligareal152 m²
Grundareal558 m²
Værelser inkl. stuer4
EnergimærkeD
LokalBolig Køge ApS

Stråtækt idyl i Endeslev

Stil og stemning står øverst på programmet, når I nu skal præsenteres for Endelevs muligvis mest charmerende ejendom. Det stråtækte bondehus med bindingsværk emmer af en helt særlig stemning, som matches indenfor på tværs af 152 kvadratmeter. Er I på jagt efter hyggelige og på samtidig lyse og lækre faciliteter, er I med andre ord landet det helt rigtige sted, også hvad angår det fortræffelige uderum med terrasser og decideret dejlige kroge. Fra altanen sættes udsigten i spil på eminent vis, for matriklen ligger idyllisk placeret omgivet af det åbne landskab. Velkommen til Byvænget 3. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Byvænget 3, 4652, Hårlev
Billede af 1. sal fra Byvænget 3, 4652, Hårlev
Billede af anneks fra Byvænget 3, 4652, Hårlev

Mere om boligen

Dejlige stunder med familien

Det kan være svært at vælge, hvor I skal finde jer til rette, for der er så mange herlige rum at vælge mellem, at det halve kunne være nok. Som var der magnetisme med i spillet, bliver I draget med udestuen, der har misundelsesværdige lysindfald og et fint view til sæsonernes skiftende farver i haven. Den hyggelige stue med synlige bjælker i loftet og det veludstyrede køkken er dog også oplagte besøgsmål, når samværet rigtig skal dyrkes.

Tid til ro og hvile

Efter at have underholdt med dagens udskejelser over aftensmaden, trækker I mod de fortrinlige værelser. Her er der plads til fordybelse i en skønlitterær læseoplevelse eller slet og ret en god nats søvn. Giv i den ombæring førstesalen et ekstra kig, hvor indretningsmulighederne er snart sagt uendelige. Når morgenen atter banker på, står et lyst badeværelse klar med pæne rammer om dagens første brusebad.

Sol på næsen og et koldt glas i hånden

Ahhh, hvor er det skønt at sætte sig til rette på terrassen, der ligger perfekt i lommen mellem bygningens trygge mure. Om der er frisk sommersalat, lunt bagværk eller noget helt tredje på menuen, skal I bestemme, men gør jer selv den tjeneste, at indtage herligheden udenfor. Hvis det bliver for solrigt, har I mulighed for at trække til det overdækkede område, mens altanen er det rette sted at søge til, hvis I vil have udsigt. Sublime udbygninger er også en del af ligningen.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Køge
KontaktLokalBolig KøgeTorvebyen 9 , 4600 Køge
56 63 03 39

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 27-X0002324

Økonomi

Kontantpris1.495.000 kr.
Udbetaling75.000 kr.
Mdl. ejerudgifter2.093 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift8.661 kr.
Netto ekskl. ejerudgift6.848 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal152 m²
Grundareal558 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår1853
EnergimærkeD

Andre bygninger

Carport50 m²
Integreret udestue42 m²
Integreret udhus9 m²