Nyhed
Villa

Abildvænget 1

4652 Hårlev
Kontantpris3.595.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter2.822 kr.
Boligareal170 m²
Grundareal788 m²
Værelser inkl. stuer5
EnergimærkeA2020
LokalBolig Køge ApS

Skræddersyet til det gode familieliv

Drømmer I om nye omgivelser til familien? Så skal I se denne indbydende etplansvilla fra 2018. Her kan I skabe jer et hjem i fredelige og børnevenlige rammer, hvor legende børn på vejen, daglige vink over hækken til naboen og vejfester bliver fast inventar i jeres nye hverdag. Den velindrettede villa har en optimal planløsning til familien med plads til samvær og til at være jer selv. Udearealerne til sommerens hygge er også favorable med mange soltimer og en spiselig have, hvor I fristes af blåbærs sødme og syrlige ribs. Takket være nutidens trends er der tale om et yderst energivenligt hus med genveksanlæg og jordvarmeanlæg. Alle døre og vinduer er udskiftet i 2022. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Abildvænget 1, 4652, Hårlev

Mere om boligen

Hvor der er hjerterum

Det er ikke svært at forestille sig, hvordan hele familien kan samles på tværs af dagens sysler i det rummelige opholdsmiljø. Se for jer, hvordan madlavningen bliver let som en leg i det anseelige Vordingborg-køkken fra 2018 med rigeligt bordplads til hverdagens livretter. Mens I udfolder de kulinariske evner, underholder I nemt gæsterne ved middagsbordet eller køkkenøen, der også indbyder til samvær. Også stuen giver fortrinlige vilkår til dejlige stunder i de bløde møbler, og med to terrassedøre rykker I snildt selskabet udenfor.

Giv indretningsidéerne liv

Den velovervejede planløsning giver jer tre regulære værelser med plads til hele husstanden. De to oplagte børneværelser ligger side om side sammen med et badeværelse med brus. Det står jer også frit for at anvende det ene værelse som kontor eller gæsteværelse alt efter behov. Soveværelset ligger overfor, og i modsatte ende af boligen har I endnu et badeværelse samt et funktionelt bryggers med fine skabsløsninger og rum til dagens praktiske gøremål.

Nyd solnedgangen fra egen matrikel

I den hyggelige have får udelivet ganske fornemme betingelser på den sydvendte terrasse. Da grunden grænser op til et grønt område, er der både roligt og fredsommeligt i haven. Den er anlagt med øje for overskueligt vedligehold, så der er mere tid til at nyde hinandens selskab. Krydderurter, blåbær, majbær, ribs, solbær, hyld, æbler, blommer og kirsebær byder sig alle sammen til i haven. Prikken over i’et sættes af den smukke solnedgang, der kan nydes året rundt.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Køge
KontaktLokalBolig KøgeTorvebyen 9 , 4600 Køge
56 63 03 39

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 27-X0002489

Økonomi

Kontantpris3.595.000 kr.
Udbetaling180.000 kr.
Mdl. ejerudgifter2.822 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift20.716 kr.
Netto ekskl. ejerudgift16.389 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal170 m²
Grundareal788 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår2018
EnergimærkeA2020
Billede fra Abildvænget 1, 4652, Hårlev
Billede fra Abildvænget 1, 4652, Hårlev
Billede af køkken fra Abildvænget 1, 4652, Hårlev
Billede fra Abildvænget 1, 4652, Hårlev
Billede af værelse fra Abildvænget 1, 4652, Hårlev
Billede af køkken fra Abildvænget 1, 4652, Hårlev

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen