Billede af boligen

Magleholm 8

2600 GlostrupFlot villa i familievenligt kvarter i Glostrup

Velkommen til denne velindrettede villa, der hverken går på kompromis med komforten, materialer eller beliggenheden. Foruden en fantastisk stil, der skaber en gennemgående, rød tråd i hele boligen, kan I glæde jer til en rigtig god planløsning, der er som skræddersyet til familielivet. Læg dertil den centrale placering i Hvissinge i børnevenlige omgivelser med grønne områder, legepladser og stier til og fra skole, og I får en fortrinlig ramme om hverdagen. Sidst, men ikke mindst, så er boligen optimeret til energimærke A2015. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Magleholm 8, 2600, Glostrup
Billede af 1. sal fra Magleholm 8, 2600, Glostrup

Mere om boligen

Hjerterummet

Boligens samlingspunkt er det imponerende køkken-alrum, der prydes af et tidløst køkken med hvide, grebsfrie fronter, kogeø og plads til at være fælles om madlavningen og Quooker. I alrummet kan I stille spisesektionen, og herfra tilgår I den rummelige, indbydende stue med loft til kip og et eminent lysindfald fra ovenlysvinduer og det vældige vinduesparti fra gulv til loft. alle vinduer er skiftet inden for en årrække.

Værelser og bad

Stueplan byder også på et værelse, et nyt badeværelse fra 2023 i flot design, selvfølgelig med Vola armaturer, samt et bryggers, med gode vaskefaciliteterne. På førstesalen venter derimod et stort værelse og et mindre, og fra det største træder I ud på svalegangen med udsigt over området og sol fra eftermiddag til aften. Heroppe finder I yderligere et badeværelse samt to disponible rum.

Skøn have

Om sommeren kan tiden bruges i den idylliske, lukkede baghave, der ligger mod skoven og giver jer mulighed for at se både egern og ræve. I haven er der plads til leg, og på den sydøstvendte terrasse kan I nyde en afslappende stund. Fortil har I en terrasse mod sydvest samt carport.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Christian Sarring
KontaktChristian SarringLokalBolig Glostrup
43 90 26 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 33-X0001847

Økonomi

Kontantpris6.495.000 kr.
Udbetaling325.000 kr.
Mdl. ejerudgifter3.946 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift37.353 kr.
Netto ekskl. ejerudgift30.045 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal176 m²
Grundareal850 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager2
Byggeår1979
EnergimærkeA2010

Andre bygninger

Carport23 m²
Billede af set fra vejen fra Magleholm 8, 2600, Glostrup
Billede af set fra haven fra Magleholm 8, 2600, Glostrup
Billede af indendørs fra Magleholm 8, 2600, Glostrup
Billede fra Magleholm 8, 2600, Glostrup
Billede fra Magleholm 8, 2600, Glostrup
Billede af stue fra Magleholm 8, 2600, Glostrup

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen