Billede af boligen

Tagestorp 9

2820 GentofteOrd er overflødige, når arkitektur, plads og beliggenhed går hånd i hånd.

Velkommen til en ekstraordinær villa på Tagestorp 9, som er beliggende på blind og rolig villavej. I gåafstand til naturskønne Bernstorffsparken. Dette unikke hjem er tegnet af arkitekt Torben Christensen og er en skjult skat i en fredfyldt oase, hvor fokus er på lys, store vinduespartier og minimalisme er i højsædet. Med 223 kvadratmeter boligkvadratmeter plus en funktionel kælder på 88 kvadratmeter, fremviser ejendommen et unikt udtryk, hvor detaljer fra Arne Jacobsen også kommer til udtryk i form af specielle armaturer og messingdørhåndtag. Mere om boligen...

Plantegning

Plantegning

Billede af plantegning fra Tagestorp 9, 2820, Gentofte
Billede af alle plan (3x2) fra Tagestorp 9, 2820, Gentofte
Billede af plantegning fra Tagestorp 9, 2820, Gentofte
Billede af plantegning fra Tagestorp 9, 2820, Gentofte

Mere om boligen

Arkitektur i særklasse!

Torben Christensens design filosofi skinner igennem med villaens åbne rum, rene linjer og det omfattende brug af naturligt lys, der strømmer ind gennem de store vinduespartier. Dette skaber en luftig og indbydende atmosfære.

Rummelighed til den store familie!

Villaen rummer seks store værelser, indbyggede teakskabe, og lyse stuer med sildebensparketgulve, der understreger den minimalistiske elegance. Det åbne Multiform-køkken er placeret i hjertet af hjemmet og skaber en perfekt ramme for samvær. Udenfor venter en solrig, vedligeholdelsesnem have, ideel til udendørs aktiviteter og afslapning, hvor særligt den hyggelige terrasse binder ude og inde miljø perfekt sammen.

Roligt kvarter i naturskønne omgivelser!

Området er børnevenligt og tilbyder ro samt direkte adgang til naturskønne omgivelser. Tagestorp er beliggende i rolige omgivelser uden støj fra vej, eller station. Den perfekte oase for børne familien. Som kommende ejer af Tagestorp 9 køber du ikke blot en bolig, men en livsstil, der tilbyder en sjælden mulighed for at leve i harmoni med plads, lys og natur i et hjem tegnet af Torben Christensen.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Gentofte
KontaktLokalBolig GentofteGentoftegade 34 , 2820 Gentofte
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 23-X0001036

Økonomi

Kontantpris15.000.000 kr.
Udbetaling750.000 kr.
Mdl. ejerudgifter13.002 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift85.468 kr.
Netto ekskl. ejerudgift69.298 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal223 m²
Grundareal847 m²
Kælderareal88 m²
Værelser inkl. stuer10
Byggeår1962
EnergimærkeE

Andre bygninger

Udhus11 m²
Pergola35 m²
Integreret carport24 m²