Billede af boligen

Prins Valdemars Vej 1

2820 Gentofte



Nybygget drømmebolig i den helt rigtige stil på suveræn adresse

Nu har vi fornøjelsen af at byde jer velkommen til dette enestående halve dobbelthus fra 2019, som ligger i kort afstand til Gentofte Sø og Bernstorffsparken. Her er der tale om et helt særligt hus, hvor hver en lille detalje er opført med øje for det moderne og stilfulde udtryk. I kan se frem til en ualmindelig lys og åben familiebolig, som indeholder et stort opholdsmiljø med dagligstue, spisestue og køkken, fire værelser og to badeværelser fordelt på to plan. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Prins Valdemars Vej 1, 2820, Gentofte
Billede af 1. sal fra Prins Valdemars Vej 1, 2820, Gentofte

Mere om boligen

Smukke og unikke detaljer

Samtlige rum byder på gulvvarme og et uovertruffent lysindfald ikke mindst i opholdsområdet med det kipførte loft med kig op til førstesalen. I kan også glæde jer til de elegante detaljer såsom de småsprossede, hvide vinduer og døre, marmorklinkerne og messingarmaturerne på badeværelserne samt den moderne New Yorker glasvæg i stuen, som alt sammen bidrager til en æstetisk atmosfære.

Flot snedkerkøkken

I det prægtige snedkerkøkken venter jer ligeledes et stilrent design med hvide elementer, som prydes af runde messinggreb og en marmorbordplade. Rummet har en god størrelse til at udfolde sig i og lækre løsninger såsom Quooker og indbygget ovn i ergonomisk højde.

Pragtfuld have med stor træterrasse

Udenfor råder I over en charmerende og solrig have med et mindre græsareal og ikke mindst den fortrinlige træterrasse, som løber i en vinkel rundt om huset. Med hele tre udgange fra huset til terrassen, fungerer den glimrende som et hyggeligt uderum om sommeren.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Gentofte
KontaktLokalBolig GentofteGentoftegade 34 , 2820 Gentofte
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 23-X0001088

Økonomi

Kontantpris11.495.000 kr.
Udbetaling575.000 kr.
Mdl. ejerudgifter7.101 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift65.427 kr.
Netto ekskl. ejerudgift53.045 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal159 m²
Grundareal720 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager2
Byggeår2019
EnergimærkeA2015