Billede af boligen
Nyhed

Garderhøjvej 28

2820 GentofteArkitekttegnet villa med æstetisk overskud og sublim beliggenhed

På Garderhøjvej 28 ligger denne imponerende ejendom, der i 1935 blev opført efter tegninger af den navnkundige arkitekt Einar Rosenstand. Huset byder på et veritabelt væld af elegante løsninger og nydelige, originale detaljer, men lever til stadighed mere end op til tidens høje komfortstandard. Denne særegne omstændighed skyldes blandt andet en perlerække af istandsættelser og forbedringer, hvor der siden 2015 blandt andet er udskiftet køkken, vedligeholdelsesfrie vinduer, fyr og etableret en ny terrasse. Derudover er også udført ekstra isolering af loft og hulmur. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Garderhøjvej 28, 2820, Gentofte
Billede af 1. sal fra Garderhøjvej 28, 2820, Gentofte
Billede af alternativ 1. sal fra Garderhøjvej 28, 2820, Gentofte
Billede af kælder fra Garderhøjvej 28, 2820, Gentofte

Mere om boligen

Hjemmet udfolder sig med køkken-alrummet og stuen som midtpunkt. I den ene ende står det eksklusive Svane-køkken klædt i hvidt med høj kvalitet, her er både stort separat køle/frys skabe, integreret opvaskemaskine og vinkøleskab. Gulvene prydes af herskabeligt sildebensparket, og dørhåndtagene fra Arne Jacobsen sætter prikken over i’et. Via vinduerne modtages et rigt lysindfald, der på fornem facon binder køkkenet sammen med stuen, hvor en pompøs brændeovn slår tonen an.

Foruden det sublime opholdsrum indeholder boligen en flot hall med tilhørende gæstetoilet med Vola armatur, og på førstesalen venter jer tre værelser. Det ene er etableret med walk-in-closet og sydvestvendt altan, og etagen består derudover af helt nyt istandsat badeværelse. I den højloftede og tørre kælder har I et gæsteværelse, bryggers med to vaskemaskiner, et vin-rum og gode disponible rum. Umiddelbart foran stuen har I en anseelig fliseterrasse, og fra køkkenet kan I træde ud på den elegante træterrasse, hvor både morgen- og aftensolen kan nydes.

Haven er solrig samt overskuelig at holde, om end den tilbyder rolige omgivelser, derpå behagelig vis bliver en naturlig del af boligen i hele sommerhalvåret. Slutteligt gives en dobbelt carport og en garage, hvorfra der er direkte indgang til kælderen.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Gentofte
KontaktLokalBolig GentofteGentoftegade 34 , 2820 Gentofte
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 23-X0001141

Økonomi

Kontantpris11.750.000 kr.
Udbetaling590.000 kr.
Mdl. ejerudgifter6.682 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift67.165 kr.
Netto ekskl. ejerudgift54.458 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal164 m²
Grundareal853 m²
Kælderareal87 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager3
Byggeår1935
EnergimærkeC

Andre bygninger

Garage20 m²
Udhus10 m²
Carport35 m²